Aké vône používajú muži? ♡

7.4.14

Ahojte dievčatá,
poslednú dobu som začala skúmavo zisťovať aké vône sa páčia mužom a aké vône používajú.
Tak som sa zopár známych kamarátov opýtala aké vône teda "nosia". V tomto článku Vám teda priblížim štýl, ktorí chlapci na sebe "nosia". Niekde som počula aj to, že ženy sa podvedome rozhodujú aj o tom či je muž pre ne sexuálne atraktívny na základe vône. Dnes tu mám pre vás vône od rôznych mužov - mladších aj starších.

Ako prvá vôňa, ktorú vám spomeniem a mimochodom sa páči aj mne je Pacco Rabane 1 milion. Tento tip mi dal Coco R., ktorý túto vôňu používa po dlhé roky. 
Je to veľmi pekná a výrazná vôňa. Myslím si, že jedna z najlepších na trhu vôbec. Páči sa i môjmu okoliu a zaujme svojou jedinečnosťou. Pre niekoho možno veľmi sladká, ale zároveň jemná.

Zloženie: 
  • Hlava
  • mandarínka, mäta
  • Srdce
  • ruža, škorica
  • Základ
  • koža, ambra, fazuľky tonka

"Toaletná voda Paco Rabanne 1 Million predstavuje životné putovanie úspešného a ctižiadostivého muža, ktorý presne vie, čo od života žiada a na ktorého konci je vytúžený a naplnený životný cieľ. Na začiatku svojej cesty míňa rôzne zákutia plné životných strastí a slastí, je prevoňaná esenciami grapefruitu, červeného pomaranča a povzbudzujúcej mäty."



Ďalší tip tu mám od Juraja H., ktorý mi na moju otázku, ktorá vôňa je pre neho Tá NAJ odpovedal, že je to Rochas Man. Pre Juraja je táto vôňa jedinečná. Je to naozaj pekná, hrejivá vôňa. Je vcelku dosť zmyselná a je určená hlavne pre tých čo majú radi sladké vône. Častokrát som dostal komplimenty na tento parfém od žien.

Zloženie:
Hlava
levanduľa, drvené zelené listy, bergamot
Srdce
ambra, moka, vanilka, jazmín
Základ
céder, santalové drevo
"Parfém Rochas Rochas Man je pánska orientálna vôňa zosobňujúca jedinečné spojenie jemnosti a silnej energie. Toto nečakane kontrastné spojenie zlučuje úplne protikladné sily. Fascinujúci úvod vône tvorí namiešaná kombinácia opojnej levandule, bergamotu a drvených zelených listov. V kvetinovo-orientálnom srdci vône sa ukrýva originálna kombinácia ambry, sladkej vanilky a krehkého jazmínu spolu s veľmi intenzívnou a energickou arómou kávy moky. Túto nezabudnuteľnú jedinečnú kombináciu sprevádzajú exotické esencie cédra a charizmatického santalového dreva. Vôňa Rochas Man sa hodí najmä pre večerné nosenie."


Tretia vôňa je tip od kamaráta Tomáša K. ktorý dáva prednosť klasike a rafinovanosti. Tento parfém od Hugo Boss Bottled som si vyskúšal už pred pár rokmi no stále sa k nemu vraciam . Je veľmi príjemný, výrazný a nadčasový. Zbožňujem túto vôňu. 
"Klasické hodnoty elegancie a štýlu... BOSS - muž cieľavedomý, orientovaný na úspech, so zdravou dávkou sebadôvery. Je vyrovnaný sám so sebou i svojím okolím. Plný energie ide svojou cestou k cieľu a zostáva pritom mužný, sympatický a zachováva si svoj zmysel pre humor. Vôňa BOSS BOTTLED od Hugo Boss je vôňa, ktorá má charizmu. Jednoduché čísté línie flakónu s logom a matným strieborným uzáverom ho radia medzi klasické ikony. Pôsobí štýlovo, elegantne a zdržanlivo - nepochybne BOSS BOTTLED."

Zloženie:

Hlava

mach, bergamot, jablko, citrusy, pelargónia, slivka

Srdce

mahagón, karafiát, škorica

Základ

olivovník, vetiver, santalové drevo, vanilka, céder

Ďaľší tip je naozaj luxusná vôňa od Abercrombie. To je moja naozaj obľúbená značka aj v oblečení. Tento tip mi dal kamarát z Prahy a je s touto vôňou veľmi spokojný. Dokonca sa dá zakúpiť aj na stránke parfums.sk. S touto vôňou som spokojný asi najviac zo všetkých, ktoré som dosiaľ mal možnosť odskúšať. Je to jedinečná, nenahraditeľná vôňa, ktorú si určite obľúbite. Na tele vydrží naozaj veľmi dlho.
Zloženie:
Hlava
pomaranč, citrón, jedle, kardamon
Srdce
rozmarýn, jazmín, mandarinka, ruža
Základ
mošus, mach, vetiver, ružové drevo

"Abercrombie & Fitch Fierce je príjemná, všadeprítomná a veľmi mužná vôňa. Úvodnú kompozíciu otvárajú vône citrónu, jedle, kardamónu, sviežeho pomaranča a petitgrain. Tieto tóny neskôr prechádzajú do zvodného kvetinového srdca, ktorému dominuje jazmín, konvalinka, rozmarín, sladká ruža, a ktoré z vás urobí elegantného muža. Neodolateľný záver z akordov zemitého vetiveru, mužného dreva, pižma a chladivého machu na vašej pokožke vydrží nesmierne dlhú dobu."



Posledný dnešný tip tu mám vôňu, ktorú odporúča spolužiak Janko G.. Ide o parfém Thierry Mugler A*Men. Je to originálna vôňa, ktorá nie je určite vhodná pre každého. Treba jej nájsť samozrejme chuť a tú som ja našiel. Je netypická a naozaj skvelá.

Zloženie:
Hlava 
bergamot, levanduľa, koriander, mäta
Srdce 
pačuli, céder, karmel, pačuli
Základ 
káva, styrax, tonka, pižmo, vanilka

"Hlavu vône A * Men otvára osviežujúci akord sladkej mandarínky a práve natrhaných černíc. Samotné srdce sa skladá z delikátneho karamelu a jedinečnej snovej arómy medu. Podmanivý základ sa skladá z fazule a exotického pačuli. Sofistikovane vybrané esencie očaria vaše zmysly a navodia neopakovateľnú atmosféru. Tento exkluzívny pánsky parfém od Thierry Mugler môžete nosiť po celý deň a v každom ročnom období."

Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Ahoj, tak mojej mamke sa vždy páčili pánske vône viac ako tie ženské. Raz omylom jej ocko kúpil pánsku Pradu a mamka si ju nevedela vynachváliť. Vďaka Tvojmu príspevku mám teraz aj ja chuť na tie pánske vône. :-D
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hááá tak to je super:D Inak aj mne veľmi voňajú pánske vône...:D Dnes som ovoňala tú Rochas Man a Abercrombie...a sú naozaj skveléééé.....

      Odstrániť
  2. ten paco rabanne je top:3 sama ho používam a som veľmi spokojná, samozrejme pre dámy:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡