KAWAR denný krém

5.4.14


Ahojte dievčatá, v dnešnej recenzii Vám predstavím krém na pleť od značky KAWAR DENNÝ KRÉM.  
Tento krém je s minerálmi z Mŕtveho mora, UV filtrom. Hydratuje a vyživuje pleť do hĺbky a zvyšuje jej pružnosť. Pleť získa svieži, vláčny a jemný vzhľad, je chránená počas celého dňa. Ideálny pre všetky typy pleti.


" Kawar, kozmetika z Mŕtveho mora je spojením blahodárnych účinkov Mŕtveho mora a moderných výrobných postupov. Kozmetika Kawar obsahuje draslík, horčík, bróm a ďalšie minerálne látky a stopové prvky a prospieva tak nie len kráse ale aj zdraviu. Bahno má priaznivé účinky na kožné ochorenia ako sú akné, ekzémy a psoriáza. Aktívne látky sú obsiahnuté aj v pleťových krémoch, peelingoch a telovej kozmetike. "


Krém je v tube, ktorá je  béžovej farby, a nachádza sa v nej 60 ml produktu. Má klasické balenie s aplikátorom, ktorý má užšie zakončenie. Konzistencia je hutnejšia, skvele sa rozotiera, a na to aký je hutný, tak sa do pleti vstrebe rýchlo. Pleť nie je po použití matná a ani lesklá. Parfumácia je celkom príjemná, no neviem k čomu by som ju mohla opísať. Na tvári, ale cítiť veľmi nie je. 
Tento krém som skúšala aj na mamine, ktorá má pleť normálnu - citlivú a neštípal ju. Ja som už od značky Kawar vyskúšala mydlo a bolo skvelé. Medzi moje must-have patria hlavne bahenné masky, ktoré majú v sebe obsiahnuté podobné zložky.

Poznáte značku KAWAR?:)

Zakúpiť sa dá TU




Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. Tuhle značku jsem zatím nezkoušela, ale krém se mi opravdu zamlouvá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡