Recenzia Loréal Elseve balzám :) Krasa.cz

30.8.14


Ahojte dievčatá, v dnešnom článku tu mám pre Vás tip na balzám pre farbené vlásky. Je od značky Loreal z rady Elseve Color Vive, ktorá má zaručiť udržanie farby vo vlasoch. Ide o balzam s ochrannou starostlivosťou. Obsahuje vyživujúci koncentrát a UV filtre. Vlasy vyzerajú vyhladenejšie, dajú sa ľahšie rozčesať.

Tento balzam používam v kombinácii s rôznymi šampónmi. Po umytí šampónom si nanesiem potrebné množstvo balzamu na asi 2/3 vlasov, vyhýbam sa korienkom. Nechám pôsobiť asi 3 minútky a zmyjem vlažnou vodou. Tento balzám má krémovú konzistenciu a krásne sa vstrebe do vlasu. Vlasy nezostanú po vysušení mastné, ale krásne vyživené. Skôr by som ho odporučila ženám, ktoré majú naozaj suché vlásky. Má príjemnú parfumáciu. Z rady Color Vive mám avšak najradšej masku na vlasy. 
Obsah balenia: 400ml


Inak som dostala od stránky krása.cz možnosť otestovať aj náušnice :) Teda konkrétne od stránky Sperky.cz. 

Tie boli nekozmetickou súčasťou balíčka. Náušnice sú z kolekcie Troli Cabo.
Na výber som mala z mnoho farebných variácií. Sú to zapínateľné pecky, ktoré majú výrazne neonovo korálovo-červenú farbu. Sú visiace a zapínajú sa veľmi jednoducho. Materiál je z kovu a umelej hmoty. Pôsobia veľmi zaujímavo a dajú sa kombinovať k rôznym outfitom. Páčia sa Vám?:)




Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Náušničky mi přišly v černé barvě a musím říct, že se mi moc líbí. Jsou univerzální a vážně se hodí snad téměř ke všemu. A Elseve Color Vive mě celkem dost zaujal, ale spíš zkusím tu masku kterou doporučuješ :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě Loreál nikdy moc nevyhovoval, vždy se mi po něm příšerně mastily vlasy a hlavě mě dost kousala:-). Jsem věrná Aussie

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡