Garnier

Garnier Perfect Blur 5sec.

31.3.14


Ahojte milé dievčatá:)
Dnešná recenzia bude na produkt, ktorý už dlhšie testujem a je to GARNIER Perfect Blur 5sec. Balenie mi prišlo vo veľkej krabici so zrkadielkom, kde si môžeme ihneď pozrieť rozdiely PRED a PO aplikácii produktu. 
Produkt Perfect Blur je dá sa povedať podkladová báza pod make up. Pleť by mala byť po nanesení produktu do 5 sekúnd bezchybná. 



Táto báza ma veľmi jemnú konzistenciu, tatú akoby našľahanú. Na pleti doslova kĺže a skvele sa rozotiera!:) Názov produktu je Perfect Blur 5sec a slovko "Blur" má spojitosť akoby s photoshopom, kde pri tomto efekte vyzmizíkujete všetky nedokonalosti na pleti. Pleť je dokonalá na omak i na vzhľad! A balenie bázy je tiež veľmi pekné, ružové, dievčenské! To, že obsahuje silikóny tu rozoberať nejdem, pretože povedzme si, ktorá báza ich nemá? 

Skúšali sme ho naniesť na rôzne typy pletí - suchú, zmiešanú i mastnejšiu. Najlepšie prilnul na suchú a zmiešanú, na mastnejšej pleti spôsobil to, že následná aplikácia makeupu nebola až tak skvelá. Makeup akoby na pleti nedržal. Na normálnej pleti vyzerá teda fajn a ak máte vrásky, tak ich dokáže naozaj vyplniť. No niektoré dievčatá so suchou pleťou neboli spokojné kvôli tomu, že im zvýrazňoval šupinky na pleti. To Vám môže dosvedčiť aj mamina. Na krabičke sa píše, že by mal nahradiť kludne aj makeup, čo si ja teda osobne nemyslím. 
Možno ak máte bezchybnú pleť, tak vtedy áno. Produkt dokáže pleť zmatniť po naozaj slušnú dobu :) (Skôr len tú T-zónu, ak máte mastnú pleť, určite nenahradí púder.) 

Na fotke je moja neter, ja a kamarátka:) Všetky tri sme vyskúšali tento produkt:) Nie je problém ho naniesť aj na makeup.

Do pozoru uvediem hlavne aplikáciu - von z tuby, kedy nastáva menší problém. Pri aplikovaní, krém akoby vyprskával z tuby von do strán. Inak ku produktu nemám výhrady. Veľa kamarátok, ktorým som túto bázu dala vyskúšať, tak boli spokojné a išli si ju zakúpiť. Takže z mojho okolia boli samé dobré ohlasy:) A ja som s ňou spokojná tiež. 


Objem produktu je 50ml a cena sa pohybuje okolo 10€/ks. 

Vyskúšali ste ho aj Vy? Ste spokojné?

Prajem pekný dník :-*
Petush

Freeman

Freeman zjemňujúci šampón a peeling

29.3.14


Ahojte dievčatá! Dnes máme naozaj krásny slnečný dník a ja Vám chcem dnes predstaviť super produkt od značky Freeman. Ide o telový šampón a peeling Ostružina v jednom. Produkt dôkladne pleť čistí a zároveň vyhladzuje pokožku celého tela. Pokožku zanechá čistú, jemnú a oživenú.


Popis produktu
Aktívne látky:
  • ostružiny,
  • vitamín A,
  • drobné čiastočky zo škrupín vlašských orechov.


Ako používať

Naneste produkt na mokrú pokožku, napeňte a opláchnite.



Tento produkt je parfumáciou určený skôr pre ženy, je to taká sladkastá vôňa. 
Peelingové zrniečka sú jemné a pleť moc nedráždia. Samotný gél má sýto fialovú farbu s drobnými lilavými peelingovými guličkami. Vôňa je po kúpeli cítiť v celej kúpeľni. Gél je konzistenciou príjemný, nie je moc tekutý ani hutný. Občas sa stane, že ho vytlačím až moc, takže pri aplikovaní treba dávať pozor. Aplikujem ho na jemne mokrú pokožku, pretože mám pocit, že keď ho dávam na veľmi mokrú pokožku, tak akoby skĺzne do hlbín vôd preč. :D

Tu ho zoženiete:


Poznáte značku Freeman? Ak áno, aké produkty používate?
Marhuľový peeling je pre mňa TOP a taktiež Uhorková maska :)




Kokosový balzam na vlasy Genera

26.3.14


Regeneračný kokosový zábal na vlasy.
- s obsahom kokosového oleja
 - pôsobí do hĺbky vlasu, posilňuje poškodené a oslabené vlasy od korienkov, až ku končekom
- chráni a vyživuje vlas, spevňuje jeho štruktúru
Po aplikácii sa vlasy ľahko rozčesávajú, sú jemné a lesklé. Aplikujeme po použití šampónu, necháme pôsobiť 15 minút a následne opláchneme.


Tento regeneračný kokosový zábal na vlasy od značky Genera som začala testovať už dávnejšie:) Balenie je vo veľkom kelímku a objem produktu je 500ml, čo je naozaj celkom dosť. Maska má naozaj jemnú parfumáciu - vonia naozaj pekne a vôbec nie vtieravo kokosovo. Zábal sa aplikuje po umytí vlasov, nanesiem do uterákom vysušených vlasov dostatočné množstvo produktu a nechám pôsobiť. Všetko záleží od toho aké vlasy máte:) Pri mastných vlasoch by som odporúčala naozaj malé množstvo a len do končekov vlasov.

Ja ich mám suché a zničené od farbenia. Pretože sa farbím na blond, tak dosť trpia. Na vlasoch si nechávam masku pôsobiť približne 15 min. Najradšej si masky dávam počas kúpeľa. Vtedy je to pre mňa skutočný relax. 
Po umytí masky sú vlasy neskutočne jemné, voňavé a krásne. Musím povedať, že tento produkt používam rada a predčil aj masky, za ktoré som dala horibilnejšie sumy. Na vlasoch je cítiť parfumáciu dokonca aj po vysušení vláskov. Ja osobne mám kokosové masky veľmi rada :)
Produkt je možné zakúpiť TU a cena je 2,90€.




Bioderma

Bioderma Sensibio pleťové mlieko

22.3.14

Ahojte dievčatá, dnes vám predstavím produkt od zn. Bioderma, ktorý som si obľúbila na odličovanie očí. Ide o pleťové mliečko z rady Sensibio.
Balenie rady Sensibio sa nesie v červeno-bielej kombinácii a je určené pre citlivú pleť. Konzistenciou je mlieko ľahké, má akoby takú gélovitú konzistenciu. 
Pleť vôbec nedráždi a oči dokonale odlíči. Na odlíčenie postačí naozaj malé množstvo mliečka. Ja ho používam niekedy tak, že si ho nanesiem na navhlčený tampónik a položím na oko/pleť, chvíľu nechám pôsobiť a jemným pohybom odlíčim makeup. 
Pleť je po odlíčení mliečkom akoby hydratovaná a svieža. 



Oficiálny popis Bioderma Sensibio Mlieko:

Čistiace mlieko, ktoré dokonale vyčistí netolerantnú a citlivú pokožku tváre a okolia očí. Vatovým tampónom, alebo špičkou prsta naneste Sensibio Mlieko na tvár a na oči. Opakujte, až kým vatový tampón neostane celkom čistý. Nie je potrebné pleť oplachovať. 

Zloženie Bioderma Sensibio Mlieko:

WATER (AQUA), GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, GLYCYRRHETINIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Obsah balenia je 250ml. Cena za produkt sa pohybuje okolo 15€. 
Tento produkt Vám určite odporúčam vyskúšať.

báza pod makeup

VICHY TEINT IDÉAL fluidný makeup + tip na nechtíky

12.3.14


Ahojky dievčatá :)

Dnes Vám predstavím make-up Teint Idéal Fluid 15 Ivory.




,,Rozjasňujúci fluidný make-up pre ideálny odtieň pleti, SPF 20. Prirodzený a zjednotený vzhľad počas 14 hodín. Technológia Liquid Light pleť intenzívne rozžiari a korekčný komplex pomáha obnoviť jej kvalitu. Obsahuje termálnu vodu z Vichy. Vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť.´´


Rada Teint Ideál ponúka dva typy makeupov:

       Teint Idéal Fluid - určený pre normálnu až zmiešanú pleť, je v sklenenej fľaštičke
Teint Idéal Krém - určený pre suchú pleť, je v tube
V rade Ideál môžete nájsť aj kompaktný púder :)
Každý typ je k dispozícii v 4 odtieňoch a samozrejme obsahuje SPF.



Ja som si vybrala fluidný makeup v odtieni 15 Ivory (najsvetlejší). Balenie je v sklenenej fľaštičke, ktorý sa aplikuje pumpičkou. Makeup samotný - teda jeho konzistencia je tekutá a na pleti je príjemný. Dobre sa rozotiera a krásne sa prispôsobí odtieňu pleti. Jeho konzistencia je jemná, ľahká, tekutá. Pleť je po aplikácii makeupu skutočne rozžiarená a jemne zjednotená. Makeup nepatrí medzi silne krycie makeupy, avšak môžete ho vrstviť a nebude pôsobiť ako maska. 





Objem balenia je 30 ml, čo platí aj pri krémovej verzii makeupu. Za produkt zaplatíte okolo 20 €.



Značku Vichy mám rada a okrem tohto makeupu som vyskúšala aj iné rady a bola som s nimi spokojná. Tento makeup je sám o sebe skvelý, ale len v prípade ak chcete pleť krásne rozjasniť a nezaťažiť (teda na to je aj určený). Ak potrebujete krytie, v tom prípade bude potrebné použiť korektor (alebo si vyberte iný rad, ktoré značka ponúka).
Makeup vydrží s bázou po celý deň a nezlieva sa, na obdobie jar/leto sú takéto typy makeupov naozaj super! Teda aspoň ja rozjasňovacie makeupy rada používam. Dodajú pleti šmrnc! A čo vy, už ste ho vyskúšali? :)

Prajem Vám pekný dník :-*

Petush