RADOX

Letné osvieženie s Radoxom

30.7.14


Radox nám prináša sprcháče, ktoré nám prinesú Letné osvieženie do našich kúpelní. Tri farebne ladené sprcháče voňajú neuveriteľne ovocne a rada by som Vám ich predstavila.
Prvý "Uplifting" je s červeným grepom a bazalkouDruhý "Revive" -vonia po mandarínke a citrónovej tráve.Posledný je "Energise" s vôňou limetky a mäty.



Všetky tri voňajú super:) Rozvoňajú celú kúpeľňu na dlhú dobu... Sú príjemné a majú gélovitú konzistenciu a dobre penia. Kombináciá vôní je zaujímavá a netypická. A mne veľmi blízka. Poslednú dobu sprcháče skúšam veľmi rada, najčastejšie si kupujem limitky od Baley. Ale samozrejme aj od Radoxu, hlavne tie krémové.

Tieto sprcháče ma inšpirovali k výrobe letných drinkov, ktoré boli takisto osviežujúce. Grepový džús s ľadom a pár lístkami bazalky, ktorá tomu dodala jedinečnú arómu. Druhý drink bol Virgin mojito a posledný sme si urobili tropický Tang, ktorý perfektne ladil s balením sprcháča Revive.

Letné osvieženie...:) čo si pod tým predstavujem? Hlavne super počasie, slniečko, skvelé drinky a zmrzlinu asi ako každý:) Samozrejme nemôže chýbať ani bazén a teplé noci...:) Aj keď to poslednú dobu tak nevyzerá, leto stále trvá. 
Tu mám pre vás pár fotiek, ktoré vo mne inklinujú pocit radosti z leta...:) Nemôže chýbať more, výlety, cestovanie... a dobré pivo :D (na tej poslednej foto ho ešte nemám, pretože sme tam len prišli...) Ale podnik delírium odporúčam :D

krém na tvár

Nude Magique Blur Cream Loréal

26.7.14


Ahojte dievčatá, v tomto článku Vám predstavím novinku od značky Loreál podkladový krém Blur cream pod makeup. 
Zaistí neviditeľné prekrytie nedokonalostí a teda zaručí bezchybný vzhľad Vašej pleti. Podobný produkt som skúšala už aj od Garnieru a musím povedať, že sú si podobné typom balenia a konzistenciou. Produkt od Loreal je béžovej farby, ktorá sa po rozotrení vytratí. Teda na pleti nie je znateľná. Na vyčistenú pleť nanášam produkt vo veľkosti asi hrášku a aplikujem na tvár. Podľa mňa krytie tento produkt nezaručí. Na internete som sa dočítala o dvoch spôsoboch použitia : aplikácia bodiek a dvoch vrstiev. Ak máte pleť problematickejšiu,na krém nanesiete makeup a výsledkom je krásna pleť. Musím povedať, že makeup na pleti vydrží dlhšie a lepšie sa nanáša. Nevytvoril mi alergické reakcie a takisto sa mi po ňom nevytvorilo akné, čo je fajn. Technológia Micro - blur zabezpečuje rovnomerné vstrebanie krému do pleti. Na pleti je celkom ľahký a príjemný.
Cena sa pohybuje za produkt okolo 10€/25ml. 



farba na vlasy

Kallos recenzia kozmetiky na vlasy

25.7.14


Ahojte dievčatá, v dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť produkty od značky Kallos. Ja som dosiaľ z tejto značky používala len masky na vlásky. Hlavne Kallos Latte, ktorá mi vyhovuje naozaj dosť a preto som chcela vyskúšať aj ďalšie produkty. Vybrala som si z ponuky vosk na vlasy, elixír, šampón a farbu na vlasy... Niektoré veci som dostala na zrecenzovanie a iné som zakúpila. Sestra si zakúpila peroxid, melírovací prášok atď.
Vosk na vlasy Kallos s vysokým leskom. Balenie je také akurát do ruky a označenie názvu je ružovou farbou. Konzistencia je typická ako majú vosky. Parfumácia je veľmi jemná a páči sa mi. Ja som tento produkt skúšala na kratších vlasoch a fixácia bola skvelá.