Bioderma Hydrabio

7.1.15


Bioderma Hydrabio Mousse - hydratačná pena 

V zimnom období je moja pleť dosť suchá a preto nechcem používať produkty, ktoré by ju ešte viac vysušovali. Na čistenie pleti v tomto období som si zvykla používať hydratačnú penu od Biodermy, ktorá je pre mňa skvelou voľbou.

Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky.
 Hydrabio Mousse jemne čistí a odstraňuje nečistoty. Jeho hustá pena, je bohatá a hladká. Aj začervenaná pleť sa stáva čistou, hydratovanou a žiariacou sviežosťou.
 Hypoalergénné Hydrabio Mousse bolo zostavené tak, aby sa minimalizovalo riziko alergií.
 Patentovaný prírodný komplex D.A.F.® zvyšuje toleranciu pleti.


Moje dojmy

Nie je to typický produkt aké používam,rôzne géliky či krémy, ale pena. Konzistencou je akoby hustá šľahačka. Balenie je vo fľaške, ktorá je podobná akoby ste si kúpili šľahačku v obchode :) Kombinácia radu Hydrabio sa nesie v modrobielych farbách. Preto ani v tomto prípade sa produkt ničím neodlišuje. Na flaške nájdete aj podrobnejší popis. 
Aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí pretrepať fľašou a naniesť aplikátorom požadované množstvo produktu na ruku. Naozaj postačí zatlačiť málo, na navlhčenú pleť produkt nanesiem a vmasírujem do pokožky. Následne zmyjem vlažnou vodou. Makup odličuje fakt skvelo, keď si pleť dočisťujem pleťovou vodou tampónik je oveľa menej zanesený akoby som pleť odlíčila nejakým gélom. Tento produkt určite odporúčam babám so suchou, ale i zmiešanou pleťou :) A neštípe mi ani oči.

Cena za hydratačnú penu je okolo 11€ a obsah balenia je 150ml.







Na výživu pleti som začala používať z rady Hydrabio krém Legére a sérum. Moja pleť nie je bezproblémová, a v zime sa mení skôr na suchšiu než mastnú, zmiešanú. Tieto dva produkty mi vyhovujú a na pleti nespôsobujú zatiaľ žiadne alergie.

Hydrabio krém Legére


• Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky.

• Pokožke dodáva dlhodobú hydratáciu až do hĺbky, po aplikácii zostane pokožka svieža a hebká.

• Ľahká textúra krému Hydrabio Légère je ideálna pre normálnu až zmiešanú dehydratovnú pokožku.

Sérum Hydrabio


 Hydrabio Sérum používajte ráno a večer na očistenú pokožku, najlepšie čistiacou pleťovou vodou Hydrabio H2O alebo Hydrabio Mliekom

 Používajte samostatne alebo pred nanesením krému radu Hydrabio.





Moje dojmy

Krémik z rady Hydrabio je bielej krémovej konzistencie, ale zároveň veľmi jemný a ľahký. Konzistencia je tekutejšia a nanáša sa veľmi dobre. Farba produktu je biela. Dizajn sa opäť nesie v modrobielej kombinácii a takisto je na tom aj sérum. Krém nanášam poväčšine ráno aj večer, striedavo so sérom. Pleť je hydratovaná a nevyzerá mastne,lesklo. Balenie je pumpičkové a na jednu aplikáciu postačí stlačiť aplikátor 1x. Neobsahuje SPF. Nekomedogénny, hypoalergénny. 

Cena je okolo 20€ a obsah balenia je 40 ml. ).


Sérum je určené hlavne pre dehydrovanú pleť, teda pre pleť, ktorú treba poriadne hydratovať.
Sérum slúži aj ako dobrý podklad pod make up. Do pokožky sa vsaje rýchlo a makeup na ňom neckuckovatie. Sérum má podobný dizajn ako krémik, no líši sa v konzistencii. Tá je gélovitá a priesvitná. Na pleti zo začiatku jemne lepí, ale dá sa to zniesť. Parfumácia je jemná, po chvíľke ju nie je cítiť. Tento produkt je super! Dokonca sa mi netvoria vyrážky, tak ako keď nanesiem makeup na holú pleť.


Cena za sérum je okolo 18€ a obsah balenia je 40ml.

Tiež sa ti môže páčiť

11 komentárov

  1. Penu a sérum som mala a bola som spokojná, v zásade, s Biodermou som ešte nikdy nešliapla vedľa..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež spokojná s produktmi od Biodermy Andrejka:)

      Odstrániť
  2. Bioderma je pre mňa tá najlepšia :) nemôžem si pomôcť, ale tá pena vyzerá veľmi chutne! :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru a mne vyhovuje pri odličovaní:) Skúšala som aj od Vichy a Nivei penu na odličovanie a tiež supeeer:)

      Odstrániť
  3. Tu pěnu jsem měla, ale nepřišla mi nijak zázračná. Neurazí, ale ani nenadchne :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež ju mám tú penu a je super podľa mňa!

    Maria

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá vyzerá ako šľahačka :D až som na ňu dostala chuť :(
    Ináč super článoček :) a krásne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru vyzerá:) ale neskúšala som ju jesť :) a ďakujem ti krásne:)

      Odstrániť
  6. Tú penu mám doma, ale ešte som ju nevyskúšala :) Ale krémik aj sérum používam a sú super, aj keď dobre hydratujú tak pleť nezostáva mastná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡