Manufaktura - Antistress mydlo

6.1.15

Popis produktu:

Levanduľové mydlo od značky Manufaktura je vyrobené z palmového a kokosového oleja a rastlinného glycerínu, ktorý zadržiava v pokožke potrebnú vlhkosť. Mydlo je obohatené o  žriedlovú soľ z karlovarských minerálnych prameňov,ktorá pokožku zjemňuje.
Žriedlová soľ je bohatá na minerály, taktiež sa v mydle nachádza výživný mandľový olej, ktorý dodáva pokožke pocit hebkosti, chráni ju a regeneruje. 




Bohatá pena zanechá pokožku starostlivo ošetrenú, hodvábnu a krásne prevoňanú vôňou levandule. Vďaka zvláštnemu oblému prehnutému tvaru padne mydlo dokonale do ruky. Levanduľa je s mydlami spätá odnepamäti - jej názov pochádza z latinského slova lavare - umývať sa. Pred vynálezom mydla sa ľudia umývali vodou, do ktorej bola levanduľa pridaná.


 Moje dojmy:

Mydielko som kupovala v malom obchodíku v našom meste, cena bola okolo 4€. Predáva sa v papierovej krabičke, na ktorej je dizajn typický značke. Čo znamená niečo dokonalé :) Ja vôňu levandule zbožňujem,preto ma tento produkt zaujal ihneď. Nesie sa v typicky levanduľových odtieňoch, čo ma na prvý dojem zaujalo bola intenzívna vôňa levandule. Na mydielku je vyryté logo. Vôňa je prírodná a ak si mydielko necháte pár dní napr. v skrini krásne vám ju prevonia. Mydlo je veľmi jemné a krásne pení, pokožku nevysušuje. Ja ho určite odporúčam. 

Veľkosť balenia je 150g a cena okolo tých 4€.

Už ste niečo od zn.Manufaktura vyskúšali?





Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Manufakturu milujem, pravidelne od nich kupujem balzam na pery :3
    Tento obchod je jeden z mojich obľúbených, vždy keď ich navštívim, krásne to tam vonia :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ich mám veľmi rada :)Dokonalé produkty :) Ružová voda je skvelá :3
      Ja ich mám radšej ešte ako napr. Yves Rocher :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡