Miss sporty Spring - Jar 2015 / Prvé dojmy

2.3.15


Ahojte dievčatá,
v dnešnom poste vám prinášam recenziu/prvé dojmy na jarné novinky od značky Miss sporty. Táto značka je určená skôr pre mladšie dievčatá - čo značí už len názov, no niektoré produkty si ma získali a kupujem ich pravidelne. Napríklad žltú špirálu Studio, ktorú používam poslednú dobu najradšej. 



Ako prvé vám predstavím krémové očné tiene v ceruzke Fabulous eyes/ Glossy shadow. Mám ich v odtieňoch 100- Pistachio macaroon a 200- Earl grey cupcake. Aplikujú sa veľmi jednoducho a sú naozaj krásne krémové. Pri nanášaní na viečko pôsobia vcelku pigmentovane, no keď ich začnem rozotierať farba sa vytráca a na oku zostane len rádoby náznak lesku/ perlete. Pri krémových tieňoch mám vždy problém s tým,že sa mi začnú zlievať do vrásky. A to je aj v tomto prípade. Väčšinou krémové očné tiene používam ako podklad pod púdrové tiene.






Ďaľšie na rade sú dva produkty na oči Miaoww  Studio  očné linky v pere a Riasenka Miaoww. 

Fixa/pero na oči - odtieň 01 Black.Má naozaj tenký hrot, ktorým sa linka vykreslí veľmi precízne. Aj keď farba samotného produktu nie je úplne čiernočierna, myslím si, že pre začiatočníkov v líčení postačí. Linka na oku vydrží celý deň, no musím jej vytknúť, že sa rozmazáva. 

Kefka riasenky Miaow  je na jednej strane okrúhla a na druhej rovná. Zaoblená strana skutočne pomáha vytočiť riasy a pridá riasam objem. Plochá strana je skvelá pre predĺženie. Kartáčik je plastový. Na fotke hore, môžete vidieť všetky produkty použité na oku. Riasenku hodnotím zatiaľ kladne, no žltá Studio lash je pre mňa lepšou variantou. Objem riasenky je 8ml.






Ďaľšou novinkou, ktorú testujem je lak na nechty z rady Funtasy.
Hravý lak na nechty s holografickým efektom a trblietkami. Mám ho v odtieni 030 Electron pink. Ide o ružovo- malinovú farbu. Lak má dizajn typický značke, štetček je širší a zastrihnutý doguľata. Musím povedať, že krytie laku je veľmi dobré - postačí kludne 1 vrstva laku. Ďaľším profitom je rýchle schnutie laku. Po zaschnutí je efekt laku podobný ako pri pieskových lakoch.  Lak som mala na nechtoch 3 dni a vydržal bez chyby. Avšak všetko záleží od kvality vašich nechtov. Objem laku je 7ml



Tiež sa ti môže páčiť

16 komentárov

  1. Rasenky a laky mam od tehle znacky moc rada :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta kočičková řasenka vypadá sladce, po té snad mrknu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujimave produkty :) od tejto znacky mam momentalne len konturku na pery ale kedysi som mala kopec lakov :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež som mala veľa lakov od nich:) Teraz poväčšine už len od Rimmel a Sally hansen:)

      Odstrániť
  4. Žlutou řasenku od Miss Sporty taky miluju a rozhodně musím zkusit i tuto kočičí Miaow :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Peťka, ja som na Miss sporty tak celkovo zanevrela, okrem ich lakov, ktoré síce nie sú najúžasnejšie na svete, ale naozaj väčšinou rýchlo uschnú, majú pekné odtiene a cenovo sa oplatia :) Inak nič iné ma zatiaľ od nich neláka. :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja používam od nich veľmi rada korektor, riasenku žltú a mala som aj obľúbený rúž. Ten, ale prestali vyrábať, čo ma dosť zamrzelo :( A laky sú niektoré naozaj fajn, mne vyhovujú tie trblietavé.

      Odstrániť
  6. Miss sporty mám veľmi rada, takže tie novinky ma potešili :) určite ich vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dneska jsem si koupila fix a rozmýšlela jsem se i nad řasenkou, ale nakonec jí nechala v regálu :) doufám, že aspoň fixa mi bude vyhovovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fixka je celkom dobrá aj po dlhšom používaní, ale riasenka mi až tak nevyhovuje, na riasach akoby opadáva:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡