Letné outdoor dobrodružstvo so značkou Regatta

29.7.15

Ahojte baby:)
Konečne mám trošku času a preto sa vám ozývam.

Dostala som ponuku zapojiť sa do súťaže so športovou spoločnosťou Regatta a jej značkami Regatta Dare2b. Značka Regatta je určená najmä na voľný čas, prechádzky v prírode, turistiku, letné festivaly. Dare2b je technickejšia značka, zameraná na drsnejší  šport – beh, bicykel, horská turistika, rafting či lyžovanie.

Za úlohu sme mali vytvoriť koláž, kde sme si vybrali nejaké kúsky oblečenia na danú tému. Ja takéto koláže vytváram veľmi rada, tak dúfam, že sa vám bude páčiť. Takisto aj tie veci vyzerajú podľa mňa super. Ale ešte žiadnu nevlastním, tak neviem povedať či sú naozaj také skvelé ako vyzerajú. Ja mám športový štýl obliekania veľmi rada, takže preto som sa zapojila.

Názov koláže je Letné outdoor dobrodružstvo so značkou Regatta. 
Leto je podľa mňa skvelé obdobie na super akcie, ktoré môžeme počas letných dní zažiť. Či už ide o rôzne festivaly, stanovačky alebo výlety. Niekedy nás z ničoho nič môže prekvapiť dážď, preto ma upútala žltá (alebo aj červená) nepremokavá bundička a gumáky s perfektným dizajnom. Podobný dizajn má aj tričko, ktoré s nimi ladí. Ďalej ma zaujal trendy ruksak, podľa mňa je perfiš:)
Vybrali by ste si aj vy niečo z týchto vecí?
Ak vás značka zaujala tak smelo pozrite na ich stránky:
Regatta Slovensko https://www.facebook.com/RegattaSlovensko a Dare2b Slovensko https://www.facebook.com/pages/Dare2b-Slovensko/1006543579357953?fref=ts

Zatiaľ sa majte pekne a užívajte letné dni !


Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Peťka, veľmi vydarená koláž.... SUPER

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na podzimu zbožňuju snad všechno, dokonce i do deště jsem vybavena holinkami. Loni jsem si koupila Hunter holinky a miluju s nimi skákání do kaluží :) Pěkná koláž
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡