Naturalium telový sprej Malina

18.7.15


Ahojte,
v dnešnom článku vám prinášam recenziu na produkt od značky Naturalium. Tento produkt som dostala na vyskúšanie, za čo ďakujem. Pretože značku som vôbec nepoznala a vždy sa poteším niečomu novému. Rada si aj také veci sama kupujem a skúšam, čo mi bude vyhovovať a čo zas nie. Predstavujem vám teda pre mňa novinku a to
Oficiálny popis produktu:
Telový sprej vonia ako naozaj čerstvé ovocie. Budete na zahryznutie!                                           Jemná vôňa malín zaručuje optimistickú náladu. Umožní Vám vidieť aj sivé dni oveľa jasnejšie a poskytne Vám neuveriteľný pocit dobrej nálady. Preneste sa späť do skvelých spomienok z detstva.
Vlastnosti:                                                                                                                                          okamžité osvieženie, ktoré zanechá pokožku príjemne prevoňanú,                                                    bez parabénov, farbív, ftalátov a fenoxyetanol.                                                                                    cena produktu 6,06 €


Moje dojmy:                                                                                                                                         

Tento telový sprej má veľmi pekný dizajn. Značka by mala byť podľa všetkého zo Španielska. Obal je plastový a je s rozprašovačom, teda sa týmto sprejom môžete nasprejovať.
Produkt samotný je priezračný a parfumácia je naozaj sladká malinová. Najprv je vôňa sladká až moc, ale po chvíľke sa jemne rozplynie a potom je to naozaj veľmi príjemné. Na tele ju cítim vcelku dosť dlho, ale predsa len je to telový sprej. Na osvieženie postačí. Páči sa všetkým komu som ku tejto vôni dala privoňať. Takže ak máte radi letné, sladké a ovocné vône, tak vám bude určite vyhovovať.  



Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡