Akamuti - Kokosový olej

17.12.16


Ahojte všetci!
Po dlhšej dobe sa opäť ozývam s kozmetickými recenziami. Keďže som za poslednú dobu mala dosť zmien v živote, tak som sa blogovaniu nemohla venovať, tak ako by som chcela.
V blízkej dobe vám budem prinášať viacero kratších recenzií na produkty, ktoré som za minulé mesiace mala možnosť odskúšať. Či už to budú produkty, ktoré som dostala na otestovanie alebo som si ich zakúpila sama.


V dnešnom poste vám opíšem jeden skvelý produkt, ktorý mi poskytla stránka www.bionatural.sk.
Ide o kokosový olej Akamuti, ktorý má naozaj širokospektrálne využitie. Ja sama používam kokosový olej už po dlhé roky, no od tejto značky som ešte nemala tú česť.
V rámci tejto spolupráce som si mohla vybrať ešte ďalšie tri produkty o ktorých vám napíšem čoskoro. Stránka sa zameriava na BIO-kozmetiku a preto ma ich ponuka zaujala.
Ako značí popis na stránke ide o Bio panenský kokosový olej - zakúpený prostredníctvom Fair trade (Spravodlivého obchodu) od spoločenstiev žijúcich na tichomorských ostrovoch (Filipíny).      
Kokosový olej je pre mňa naozaj skvelým pomocníkom na rôzne strasti. Dokážete ho využiť do vytvárania rôznych domácich másk na vlasy alebo pleť. Na internete sa dočítate o jeho využití naozaj veľa. Taktiež je na trhu výber kokosáčov od rôznych značiek, no myslím, že tento od značky Akamuti , patrí medzi tie top čo trh ponúka. Konzistencia je pri klasickej izbovej teplote tuhá, no akonáhle sa nanesie na pokožku, tak mení stav na tekutý. Vôňa je kokosová a pokožku krásne prevonia. 
Odporúčam ho nanášať na pokožku, keď je vlhká, vtedy sa do pokožky dobre vsiakne a zhydratuje ju.
Objem balenia, ktoré mám ja je 50g. Zloženie je bio panenský kokosový olej (Cocos nucifera).
Ak si chcete vytvoriť aj vy nejakú masku, tak stačí zadať do vyhľadávača na internete - Maska z kokosového oleja na tvár alebo vlasy. A môžte experimentovať aj s využitím tohto produktu od Akamuti. Ak by ste mali záujem, tak vám môžem napísať článok o maskách, ktoré si vytváram ja.

Za takéto balenie zaplatíte 5,89€.

Aké skúsenosti máte s kokosovým olejom vy?


Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. mojaaaa,si späť? :) to je super :) budem sa na tvoje články veľmi tešiť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kokosový olej je super všestranná věc, kterou máme doma pořád :-) netušila jsem ale, že i Akamuti má vlastní! Pěkná recenze :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡