Akamuti - Ružový pleťový krém

19.12.16


V dnešnom článku vám predstavím ďalší produkt, ktorý som otestovala. Je ním Ružový pleťový krém od značky Akamuti.
Tento krémik je zložený zo zmesi rôznych olejov, a na stránke bionatural.sk som sa dočítala, že je zahusťovaný včelím voskom. To teda zaručí, že konzistencia by mala byť hutnejšia, no pri styku s pokožkou rýchlo mení svoj stav na tekutý. Taktiež by mal mať hojivé účinky.
Veľmi sa mi páči, že aj tento krémik ako aj kokosový olej, o ktorom som písala v predošlom poste, neobsahuje žiadne chemické zložky. Čo je pri predaji BIOkozmetiky celkom dôležitý fakt.


Keďže tento pleťový krém obsahuje mnoho olejíčkov, tak ho postačí naozaj malé množstvo. Na stránke je uvedený popis a tam je uvedené, že krémik je vhodný pre všetky typy pleti. Ja mám pleť zmiešanú a veľmi rada ho používam hlavne na noc.
Pleť si pred nanesením dôkladne vyčistím a použijem naozaj malé množstvo, ktoré do pleti vmasírujem.
Ak máte pleť veľmi suchú, dokáže pomôcť aj s týmto problémom. Vtedy nanesiete  krémiku trošku viac a necháte pôsobiť ako klasickú masku, a neskôr do pleti votriete. Ešte jeden fakt, ktorý nemusí byť po vôli každému je jeho vôňa. Mne osobne veľmi lahodí, no nemusí to byť u každého. No po čase ju nie je cítiť. Avšak poznám ľudí, ktorí také voňavé krémy, aj keď sú BIO na pleti neznesú. Mne krém vyhovuje a na pleti mi nevytvoril žiadne alergie, ani neupchával póry. Na hydratovanie počas noci mi naozaj postačuje a určite ho môžem odporučiť.


Zloženie:
Šípkový olej (Rosa moschata), Zlatý jojóbový olej (Simmondsia chinensis), Bio včelí vosk (Cera alba), Olej z malinových semien (Rubus idaeus), Olej zo semien Granátového jablka (Punica granatum), Éterický olej Ruže bulharskej (Rosa damascena), Bio éterický olej Ylang Ylang (Cananga odorata), Éterický olej Levanduľa (Lavendula angustifolia).

Cena za 50 ml balenie je okolo 21,36 €

Vyskúšali ste aj vy produkty od značky Akamuti? Ste s nimi spokojní?

Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. Krém vypadá velice lákavě! :-) Měla jsem od Akamuti noční krém s olivou a avokádem a ten byl teda mega luxusní! Taktéž bezvodý a stačilo ho opravdu maličko.
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡