Top produkty v ružovej ...

11.2.17





Ahojte všetci!

V dnešnom poste by som vám chcela predstaviť moje obľúbené produkty, ktoré majú dizajn ladený do ružovej. Keďže sa blíži Valentín, tak mi to prišlo ako celkom fajn nápad. Vybrala som rôzne veci, ktoré patria medzi moje top a v krátkosti vám ich opíšem.

Produkty som označila číslom, tak si ich na fotke môžte pozrieť. Ku každému produktu napíšem len pár slov, ktoré ho podľa mňa vystihujú. Všetko je radené random, nie podľa toho ako mi čo vyhovuje.

Môžme ísť na to!

1. Rúž v odtieni Barbie pink - Baby doll je od značky Makeup Revolution.
Produkt nájdete TU.



2. Astor masielko na pery v odtieni Burnt rose. Toto masielko má vlastnosti troch výrobkov na pery 3 v 1 - rúžu, balzamu a lesku na pery. Perám dodáva farbu ako rúž, je trblietavý ako lesk a vyživuje pery ako balzam. Balenie produktu je v tyčinke, ktorá sa vysúva. Je to praktické a takéto balenia mi veľmi vyhovujú.


3. NYX Soft Matte Lipcream Lipstick - Sydney. Tento lip cream si ma získal úplne! Používam ho neustále a vždy ho so sebou musím mať. Odtieň je ružovo- fialovkastý a na perách vyzerá super.  

4. Lesk na pery Dandelion Benefit. Skvelý lesk, ktorý nelepí a je veľmi jemný. Ak si chcem pery natrieť leskom, tak použijem práve tento. Ja vlastním miniatúrku produktu a aj dizajnom pôsobí naozaj cute.

5. Produkt, ktorý nesmie chýbať v mojej kozmetickej taštičke je antibakteriálny gél od Bath and Bodyworks. S vôňou Peonies and pears, čo je naozaj sladká, cukríková vôňa.

6. Ďalším produktom, ktorý som začala používať len nedávno a veľmi si ma získal je maska na vlasy Coco Loco od Lee Stafford. Na suché, farbením zničené vlasy je táto maska super! A tá vôňa po kokose....Mňam!

7. Táto špirálka od Maybelline Sensational v ružovom dizajne je pre mňa top! Vždy sa k nej vraciam... Riasy dokáže vykúzliť naozaj krásne, aspoň v mojom prípade.

8. Labello maslo na pery s malinovou príchuťou. Taktiež vec, ktorá je skvelá a nesmie chýbať na mojom kozmetickom stolíku. Používam ho hlavne doma :)!

9. Le petit Marseillias - telové mlieko s vôňou harmančeku. Teda aspoň dúfam, že to tak je. Táto značka patrí medzi moje top na telo! Určite odporúčam vyskúšať ak značku niekde uvidíte.

10. Bioderma Sensibio umývací gél na citlivú pleť. Tento gél má v kontakte s pokožkou akoby krémovú konzistenciu, aspoň tak na mňa pocitovo pôsobí. Zo všetkých gélov čo som od tejto značky odskúšala mi vyhovuje najviac.

11. Loreal Elseve Nutri gloss -
lesk na vlasy v spreji. Vôňa tejto vlasovej rady je úplne cukríkovská a na vlasoch vydrží dlhooo. Vlasom dodáva lesk a pritom nemám pocit, že by ich zaťažil.

12. Lak na nechty od Gabriella Salvete
v jemnom ružovkastom odtieni 171. Laky od tejto značky mi vyhovujú z drogérie asi najviac.

13. Sampler sviečky Yankee Candle s vôňou Pink Sands
patrí medzi moje najobľúbenejšie. Aké sú vaše top vône od YC?

14. Real techniques Blush brush
je naozaj skvelý! A vlastne všetky štetce čo od RT vlastním patria medzi moje obľúbené.

15. Rimmel royal blush.
Krémová lícenka, ktorá na pleti pôsobí púdrovo. Ja ju mám v odtieni Coral queen. Na jar bude naozaj parádna! 

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Tak to je naozaj super nápad, všetky produkty v ružovej. Zaujalo ma to telové mliečko Marseilles, ešte som tuto značku vobec neskušala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super produkty. :) Používám tu řasenku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja ten Maybelline Sensational ešte len prichádzam na chuť, lebo som si ju kúpila po prečítaní pozitívnych recenzií, ale nejak sa neviem s ňou zžiť :( inak skvelý nápad, takto vyfotiť ružové produkty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡