Rimmel - Extra WOW Lash riasenka

22.12.12

Táto riasenka patrí medzi moje obľúbené. Používam je poslednú dobu každý deň - cca mesiac. Niekedy ju kombinujem s One by one od Maybelline. Nevykúzli Vám síce WOW efekt, ako sa píše v názve. No na prirodzenejšie riasy je fajn. Mne teda vyhovuje. Kartáčik má menšie a aj väčšie štetinky. Riasy nevytočí, moc nezhustí, skôr len predĺži. Farba nie je extrémne čierna. :D Je to proste normálna čierna, nič extra.Medzi jej nevýhody patrí možno fakt, že dlhšie schne. Ďalej sa mi na nej páči, že sa dá ľahko odlíčiť, pekne mi vonia a riasy mi moc nezlepuje.
Túto riasenku kúpite asi v každej drogérii.
Cena sa pohybuje okolo 3€.
Aké riasenky používate Vy?

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Řasenky od Rimmelu patřily mezi mé první, když jsem se začala malovat :) Tahle vypadá hezky :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že ja som k riasenkám od Rimmelu bola skeptická...No ako som vyskúšala Scandaleyes a túto WOW, tak som zmenila názor...Táto WOW nerobí nejaký drama efekt, ale naozaj mi vyhovuje. Pekne rozdelí a namaľuje riasy... A keď ich chcem zhustiť použijem nejakú od Maybelline...:)

      Odstrániť
  2. presne ako si napisala, prirodzene riasy, ale vyzera, ze nelepi..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně moc nevyhovovala,rychle mi vyschla a hlavně,mám trochu jiné požadavky na řasy...jelikož je mám od přírody dost tmavé,chci po řasenkách hlavně "thick" efekt,čili hodně objemu a silně černé řasy :-)

    Kartáček podle mého také nic moc...docela měnanášení téhle řasenky "bolelo" jak škrábal...ale co já vím,třeba jsem moc náročná :-D

    Hezký večer :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡