Bourjois - 15 ROSE PEAU + nespokojnosť s GOSH

19.5.13

Ahojky dievčatá.
Tento tieň - rozjasňovač som si odkúpila od Frederiky:) 
Je od značky Bourjois, ktorú mám veľmi rada. Ide o jemný ružový tieň na oči, ktorý sa krásne trblieta. Mínusom tohto produktu je slabá pigmentácia, ale dá sa super využiť ako highlighter. Je možné aplikovať tieň aj namokro. Má krásnučkýýýý dizajn. Je to okrúhla otváracia krabička, ktorá v sebe skrýva aj malé zrkadielko.
Baby, používate produkty od Bourjois? U nás sa táto značka predáva len vo Fannku a vždy to tam majú také o ničom. Väčšinou nemajú tovar alebo staré zásoby.

Momentálne mám nervy na dva rúže od Gosh, z ničoho nič zmenili konzistenciu a nejak sa roztavili či polámali. Boli pekne na jednom mieste s ostatnými rúžmi a zrazu toto... Nepoviem keby boli na slnku alebo som ich hádzala o zem. :D A to cena rúžu bola okolo 7€. To už rúže od Miss sporty vydržia dlhšie a stoja 2€.
pridávam fotky:

Tiež sa ti môže páčiť

10 komentárov

  1. ooo, mne sa tak zničil catrice rúž! tiež je podobnej konzistencie. má jedno šťastie, že som ho kúpila za polovičnú cenu, ale je mi ho ľúto, lebo to bol jeden z mála svetlých rúžov, ktoré mám a používala som ho často

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj mne sa to stalo s jedným rúžom od Catrice - Pink panther odtieň....a tiež to je podobne aj u mňa...je to škoda,pretože som ich rada používala...:D teraz to je celé upatlané...

      Odstrániť
  2. ten rozjasnovač vyzera skvelo, ja ešte od tejto značky nemam nič, ale chysstam sa pomaly na ich licenky :o) inak k tomu goshu vobec nechapem, mne sa to ešte nestalo so ziadnym ruzom, a u Gosh by som to vobec nepovedala ze sa to moze stat..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej je peknučký....:) a ja chcem od nich tiež nejakú peknú lícenku...:) a vidíš to :D ja to tiež nechápem...jedeň deň sú rúže normálne :D a na druhý deň roztopené...:D či ako to nazvať:)

      Odstrániť
  3. Vyzerá pekne :) A rúžu je mi ľúto :/

    + Pozývam Ťa k sebe na giveaway :) ↓
    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pamatam si clanok, ked si pisala o tych ruzoch.. prekvapilo ma to. toto sa mi nikdy nestalo.. nahnevalo by ma to za tu cenu.. ja som raz zabudla ruz Elf na slnku a po 2 dnoch som ho nasla v rovnakom dobrom stave..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved to, že som ich považovala za super :) a teraz sa s nimi nedá už poriadne narúžovať....:D ah na nervy....pritom ich skladujem spolu so všetkými rúžami a tie sú v pohode!:)

      Odstrániť
  5. Ja BOurjois rada moc nemam, mam od nich jednu tvarenku a silene ale silene smrdi ! A nevim, celkove se spatne nanasi a moc ani nevydrzi:/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. fuuuuuuuuuuuu, tak tie rúže sú dosť silná kávička :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡