AVON Mega Effects Mascara

28.7.13

Ahojte dievčatá. Určite ste už počuli o novej riasenke z Avonku, ktorú som dostala na testovanie od Krinolinky. Táto riasenka je úplne iná ako všetky ostatné. Má špecifický dizajn balenia, ktorý Vás určite zaujme na prvý pohľad. Kefka má taktiež netradičný dizajn, má pohyblivú rúčku. Proste celé balenie je dizajnovo naozaj netypické a je také malé, úplne vhodné do kabelky. Maluje sa ňou prekvapivo dobre, avšak musíte sa ňou naučiť kresliť, pretože Vám hrozí zlepenie rias. Horné riasy sa mi maľovali lepšie. Farba je čierna a celkom intenzívna za čo dávam veľké plus. Počas dňa neopadáva a nedrolí sa. S celkovým výsledkom som spokojná, aj keď je potrebné sa vyhrať s vykreslením, aby to bolo eňoňuňo. Nie je vodeodolná.
Určite ju odporúčam vyskúšať :) Objem riasenky je 9ml. 
Veľmi pekne spracovala recenziu slečna z tohto blogu, a natočila aj videá ako špirálu aplikovať, tak ak máte o túto špirálu a chcete sa dozvieť aj ďalšie informácie, tak kludne navštívte aj jej blog.
Myslím, že sama by som si ju nekúpila a preto Danke ďakujem za možnosť vyskúšania, ale verná zostanem klasike.

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Vyzerá vážne super a máš krásne mihalnice ;)
    ...tuším si ju objednám :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne má každú chvíľu prísť a som na ňu veľmi zvedavá, pretože som o nej čítala naozaj množstvo názorov...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. neviem, no...ale keby mne spravila s hornymi mihalnicami to, co vidim na fotke, s vysledkom by som teda spokojna nebola. Pripomina mi to pavucie nozicky. Videla som zatial asi 4 recenzie a ani jedna fotka vysledku ma nepresvedcila.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡