Recenzia na špirálku Big Eyes with Maybelline + líčenie

16.10.13

Pred pár dňami som dostala na testovanie špirálu od značky Maybelline - Big Eyes. Videla som ju už predtým aj v drogérii a vcelku ma zaujala svojim dizajnom. Ja osobne mám špirálky od Maybelline rada - hlavne One by one. Obal určite zaujme na prvý pohľad pretože má dosť výraznú farbu!


Oficiálny popis znie: Prvá špirála od Maybelline New York s dvojitým kartáčikom pre horné aj dolné mihalnice. Dokonale nalíči a zvýrazní každú riasu pre efekt otvoreného pohľadu. Horná kefka maximálne vytočí a nadvihne horné riasy, a dolná kefka zachytí všetky spodné riasy pre zachytenie 360° efektu.
No s tým sa súhlasiť nedá, pretože jednu obojstrannú špirálu Maybelline už mal a to XXL pro volume.


Je obojstranná a náplň/ne má čiernej farby. Horná časť je ružovej farby a je určená pre nanášanie produktu na horné mihalnice. Čierna je určená pre spodné!:) Otváranie produktu ide ľahko a dokonca aj uzatváranie produktu je riešené efektívne, aby sa zabránilo vysúšaniu náplne. Pri uzatváraní to akoby zacvakne uzáver. 
So špirálou sa pracuje fajn, no musím povedať , že to nie je žiadny zázrak. Myslím, že držadlo by mohlo byť trošku dlhšie. Kefka, ktorá je určená na spodné mihalnice je super, horšie je to s tou druhou, tá je taká obyčajnejšia. Ak si spodné mihalnice nemaľujete, tak efekt Big eyes určite pocítite...:) Ak by som ju mala ohodnotiť, dala by som jej tak 3/5.


Na nasledujúcej fotke môžete vidieť výrobky od Maybelline, ktoré sú naozaj super a určite ich poznáte aj Vy. Pomocou nich som vytvorila aj líčenie, ktoré sa hodí určite každému a je strašne jednoduché. A strašne sa mi páči!:)
Na začiatok potrebujete dobrý makeup, aby ste pleť zjednotili. Ja by som odporučila každému ten jeho obľúbený:) Ja mám rada aj Affinitone od Maybelline, používala som dlhé roky. Ďalej použijem bronzer alebo len lícenku, rozjasňovač. Potom sa zameriam na oči, keď používam krémové tiene, tak to robím v takomto poradí. 
Ja som vyskúšala konečne na oči Color Tattoo:) Mám ho v odtieni Eternal Silver, čo je žiarivá strieborná farba. Tieň je naozaj super pigmentovaný, dlhotrvácny a jednoducho skvelý. Už rozumiem, prečo (color tattoes)ich všetci majú tak radi! Po nanesení tieňa, (postačí nám na to jeden prstík) nasleduje linka Eyestudio Lasting drama a špirála Big eyes... Na koniec použijem na pery Color Whisper a je hotovo. Ja mám v odtieňoch 120 a 210.


Tiež sa ti môže páčiť

9 komentárov

  1. Sakryš , já se toho color tatto co mě pronásleduje tak dloho snad nikdy nezbavím!! :D
    Vypadá to na tobě úchvatně a já si to snad budu muset taky pořídit ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D:D noooo díky moc...určite vyskúšaj!!!!!:)odporúčam

      Odstrániť
  2. špirály od maybelline mám aj ja veľmi rada :) aj color tatto :) na fotke ti to veľmi pristane!!! ;) a presne taký náhrdelník zháňam teraz na stužkovú :) kde si ho zohnala ak sa smiem spýtať? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru aj ja :))) Ďakujem ti pekne :)))))) vieš čo na ebay pošlem ti na fb link:)

      Odstrániť
  3. Stříbrné color tattoo vypadá naprosto úžasně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty oční stíny jsou opravdu moc pěkné. Hned až budu v drogerii, tak si je koupím. :) Jen teda uvažuji spíš o zlatých.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau :) si tam nadherna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. strieborna aj biela je super pre vsetky ocka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡