Kokosový olej SALOOS Tropic

28.1.14


Kokosový olej je naozaj skvelý pomocník a určite si nájde nejaké využitie v každej domácnosti. Ako prvý kokosový olej, ktorý som vyskúšala bol od značky Purity Vision. A momentálne mi bola poskytnutá možnosť odskúšať kokosový olej s vôňou TROPIC od značky SALOOS.

Základom tohto produktu je BIO kokosový olej, ktorý je s prídavkom ovocnej vône TROPICkého ovocia. Pokožka je po aplikovaní krásne hebká, zvláčnená a voňavá. Olej si rada nanášam na vlhkú pokožku po kúpeli. Konzistencia produktu je pri teplote nad 25°C tekutá, ja mám radšej keď je trošku stvrdnutejšia.


širokospektrálne využitie, môžete si ho naniesť na pokožku celého tela, či do končekov vlasov alebo dokonca ako masku. Môžme tento produkt používať na pery, na pokožku tela, po holení, na hydratáciu, na masáže a podobne.
Zabezpečí dokonalú hydratáciu.


Cena za 100ml balenie sa pohybuje väčšinou okolo 6€.

Vanilla, Čokoláda, Orange (pomaranč), Caffe latte, Tropic




Súťaž so stránkou Naureus.sk :)

Vyhrajte balíček v hodnote 37,99 eur za pár slov :-)

Napíšte do fóra na stránke, aké máte pozitívne aj negatívne skúsenosti s prírodnou kozmetikou. Akú máte obľúbenú značku, prípadne produkt. Každý príspevok, ktorý bude obsahovo podobný s témou. "Vaša skúsenosť s prírodnou kozmetikou", bude zaradená do zlosovania.

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. zvlastna konzistencia, taky sorbet mi to pripomina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mela jsem coko verzi, skvely, akorat po cokolade vubec nevonel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ ani tento nevonia veľmi tropicky...je to len jemná vôňa:) Kokos ju prebíja....:)

      Odstrániť
  3. vyzera skvelo mne by ta konzistencia nevadila :)

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡