RYOR testovanie

1.4.14

Upokojujúce sérum na rozšírené póry

Popis produktu 


Vysoko upokojujúce sérum s obsahom rastlinných extraktov, ktoré sťahujú rozšírené póry a extraktov z morských rias znižujúcich tvorbu mazu.

-Pre normálnu a zmiešanú pleť všetkých vekových kategórií
-Morské riasy redukujú nadmernú produkciu mazu
-Extrakty z vysokohorských rastlín viditeľne sťahujú rozšírené póry
-Aplikujte ráno a večer pod denný či nočný krém
-Dermatologicky i klinicky testované
Balenie má  50ml a je z rady AKNESTOP cena je 6,90€

Toto sérum má pekné balenie, konzistencia produktu je tekutejšia a do pleti sa vstrebe rýchlo. Farba produktu je biela -priesvitnejšia. Parfumáciou mi pripomína tekutý púder - trošku taký smradík, ale dá sa to zvládnuť. Pleť akoby zmatní a vypne póry. Aplikujem toto sérum po vyčistení pleti večer pred ochranným krémom z rovnakej edície. Ak máte pleť napríklad po hĺbkovom čistení, tak ju dokáže krásne upokojiť. Ak máte aj nejaké "rozrýpané vyrážky" tak vám ich toto sérum dokáže krásne vysušiť. Po nanesení ochranného krému z tejto rady sa ich zbavíte raz dva!:)

Ochranný krém na problematickú pleť

Popis produktu

Prípravok na ochranu aknóznej a mastnej pleti v zimnom období, predovšetkým v dobe mrazu.
-pre aknóznu a mastnú pleť
-chráni pleť pred mrazom, ale pleť nevysušuje
-obsahuje jojobový olej a extrakty z morských rias, ktoré napomáhajú pri ošetrení poškodenej pokožky
-veľmi moderné zloženie na báze tekutých kryštálov
- dermatologicky testovaný
Balenie má 50ml a cena za produkt je okolo 5,50€
Tento krém má podobné balenie ako sérum! Je tak nádherné, fialové! Parfumácia je pri tomto kréme oveľa lepšia ako pri sére, je taká akoby bylinková! Konzistencia je hutnejšia - krém sa vstrebáva pomalšie ako sérum. Farba produktu je biela :) Krém je určený hlavne pre problematickú pleť, ja mám zmiešanú pleť a nezaznamenala som žiadne alergické prejavy :) Ryor produkty mojej pleti naozaj vyhovujú!!! Pleť vôbec nevysuší a pekne ju zhydratuje.



Regeneračný krém na ruky s grapefruitovým extraktom a rozmarínovou silicou

Popis produktu:

Dobre vstrebateľný prípravok, ktorý chráni, hydratuje a regeneruje
pokožku rúk aj v okolí nechtov.
- obsahuje rozmarínovú silicu a grepový extrakt
- nezanecháva mastný film
- aplikácia niekoľkokrát denne
Cena je okolo 2€
Tento krém je veľmi jemný! Nezanecháva na rukách mastný film a rýchlo sa vstrebe do pokožky! Má krásnu parfumáciu!
Konzistencia produktu je tekutejšia a farba je biela - priesvitnejšia. Určite odporúčam vyskúšať!:) Je to top krémik mojej maminy:)

Gelové zmäkčovadlo na komedóny

Popis produktu

Gelové zmäkčovadlo s extraktom z aloe vera a prasličky po nanesení na pleť účinne zmäkčuje a zvláčňuje pokožku, čím dochádza k uvolneniu mazových zátok. Je vhodné i pre pleť, ktorá neznáša priame naparovanie. Zmäkčovadlo sa nanesie rovnomerne na pleť a pre zvýšenie účinku prekryje fóliou. Doba pôsobenia je individuálna – podľa stavu pleti, maximálne však 15 minút. Je určené na mastnú, problematickú a zmiešanú pleť.
Balenie má 250ml a cena sa pohybuje okolo 8€

Tento produkt je zmäkčovadlo na komedóny, presne taký produkt, aký vám nanesie pani kozmetička pred samotným "čistením pleti". Teda aspoň v takých salónoch, kde sa používa kozmetika Ryor. :) Pleť musí byť dôkladne vyčistená, následne nanesiete tento gélik a pleť "obalíte" priesvitnou fóliou. Je to dôležité, kvôli tomu aby sa pleť zahriala a produkt pracoval správne. Necháme pôsobiť tak 15 minút. Ja som tento produkt skúšala na sestre a neterke. Nedráždil ich a pleť bolo naozaj jednoduchšie vyčistiť - myslím také to čistenie od čiernych bodiek, proste vytláčanie. :) Teda treba to robiť radšej so skúsenou osobou, aby sme si pleť veľmi nedobabrali....:) Určite odporúčam, skvelý výrobok. Proste Ryor je pre mňa naozaj obľúbená značka!:) Tieto produkty z tohto recenzovania som dostala na testovanie, no sama si výrobky od Ryor kupujem v lekárni u nás v meste a zatiaľ som bola so všetkými spokojná a nielen ja.



Vyskúšali ste už kozmetiku RYOR aj Vy? Ste spokojné?

Prajem pekný dník :-*
Petush

Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Sérum na rozšířené póry si musím pořídit, to je přesně něco pro mě. I ten ochranný krém, aspoň bych byla vybavená na příští zimu :) Díky za zajímavé tipy a skvělou recenzi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ryor mam strasne rada, zaujal me krem na ruce:)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som mala produkty z rady acnestop alebo tak nejako sa to volalo myslím. Teraz som uz Ryor nemala dlhšiu dobu, ale naozaj ma zaujalo ochranné sérum a hlavne to zmäkčovadlo na komedóny, nikdy ma taký produkt nenapadlo na nete ani hľadať ale asi v najbližšej dobe zbehnem do ryoru :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡