♥ KeepCup Brew ♥

28.5.14


Ahojky! Pred pár týždňami sa do mojich rúk dostal nový pohárik KeepCup – Brew. Jeden Keepcup už vlastním a to v plastovej forme. Tento nový je menší a sklenený. Je tak cute! Dokonca aj farebná kombinácia je môjmu srdcu blízka. O tomto poháriku ste už možno čo to prečítali a ak nie kuknite aj na tieto blogy, kde baby mali možnosť otestovať poháriky tiež. 
Tu sú napríklad:
a iné... stačí napísať do google prehliadača Keep cup Brew blogspot a máte to tam:)

Tieto poháriky sú príjemným spoločníkom napríklad pri cestovaní, okrem kávy si do neho dávam aj čaje. Nový KeepCup Brew je sklenený, odolný voči pádu - i keď nie je nerozbitný, takže pád na zem by mohol prežiť. Na výber máte zo širokého spektra farebných kombinácií.



Pohár má oproti plastovému lepšie tesnenie. Aj keď to nie je 100%tné...
KeepCup pochádza z Austrálie, je znovu použiteľný a to je na tom super!.



KeepCup je navrhnutý tak, aby bol ľahko použiteľný pre baristu bez akýchkoľvek obmedzení rýchlosti alebo kvality obsluhy. Stačí si len zobrať Keepcup so sebou do kaviarne!:)



 Tieto poháriky zakúpite na stránkach mabets.sk 


Ps: články neboli kvôli skúškam a nebol vôbec čas...:D a ešte musím dorábať jednu skúšku v lete tak to bude hard...:) Viac bude v kecacom článku...:)

Majte sa krásne!:)

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Já už je viděla sice někde na e-shopu ale na těch tvých fotkách vypadá tak nádherně že tomu svýmu taky asi pořídím tohodle parťáka ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne som rada, že sa ti fotky páčia, vždy to poteší:D aj keď to je fotené len obyč. foťákom:D aaaa určite si pohárik zaobstaraj:)

      Odstrániť
  2. Vypadá naprosto skvěle! takový bych si měla pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite:) je to naozaj super vec, taká štýlovka :P

      Odstrániť
  3. pekné fotky. a aj po takom čase má stále svoje čaro :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡