Dermacol Caviar Long Stay - Makeup & Corrector

12.9.14


Ahojky dievčatá, dnes som si pre vás prichystala recenziu na make-up od Dermacolu. 


Čo sľubuje? ,, Ide o dlhotrvajúci make-up s výťažkami z kaviáru a zdokonaľujúci korektor, ktorý spevňuje a vypína pleť, dodáva jej hladký a rozjasnený vzhľad. Produkty sú hypoalergénne. "


Aké sú moje dojmy?
Make-up: 

Dizajnovo sa mi makeup veľmi páči, pôsobí to takým luxusnejším dojmom ako by bolo balenie v plastovom obale. Je super nápad makeup + korektor v jednom / 2 v 1. Je to také kompaktné balenie. Sklenená flaštička sa dá odšróbovať a vo vrchnáčiku nájdete špachtličku, ktorou sa makeup nanáša. Avšak špachtlička nesiaha až po dno, čo je mínusom. Pretože keď sa makeup bude mínať, budem ho musieť odtiaľ vydolovať inak. Konzistencia makeupu je hutnejšia, no pri rozotieraní po pleti je krémovo-šľahačková. Krycia schopnosť je perfektná a taktiež aj odtieň PALE mi veľmi sedí. Pre svetlejšie typy s ružovejším podtónom je super. Musím povedať, že na pleti sa pekne prispôsobí a vyzerá prirodzene. Má matný finish. Samozrejme záleží koľko si toho produktu na pleť nanesiete. Parfumácia je zvláštna, neviem ju k ničomu prirovnať. No na pleti nie je cítiť. 
Veľkosť balenia je 30ml, tak ako aj väčšina makeupov, ktoré doma mám. 
Cena je okolo 12€. 
Makeup určite odporúčam. Ponúka sa v 4 odtieňoch. Hodí sa skôr pre suchú/ zmiešanú pleť.


Korektor: 

Nachádza sa na vrchu balenia makeupu. Po otvorení na vás vykukne aj malé zrkadielko. Nanáša sa jednoducho - postačí kludne prst alebo štetec, ďalej má dobrú pigmentáciu a dobre sa rozotiera. Kryje tak stredne. Na zakrytie malých nedokonalostí určite postačí. 

zľava: Makeup a korektor

Tiež sa ti môže páčiť

8 komentárov

  1. Dnes mi prisel v objednavce, dlouho jsem ho chtela vyzkouset, tak jsem zvedava :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si ho cez tu akciu kupovala:) no mne sedí...mám poslednú dobu pleť suchšiu :)

      Odstrániť
  2. oj oj oj, tento make up mne nevyhovoval vobec, pisala som nan aj negativne ladenu recenziu. Zato ten korektor, ten bol celkom fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zase sadol dobre:))) síce mám ho len krátko:D mala som ho chuť vyskúšať....a ked som uvidela akciu tak som si ho zakupila.....:)ale citala som nan uz dost negativne reakcie, hlavne po dlhodobejsom pouzivani:)

      Odstrániť
  3. Já jej měla a bohužel mi příliš nevyhovoval, na mé pleti byl vidět a nedokázal se s ní pořádně sžít. A navíc odstín bych potřebovala naopak se žlutým podtónem, takže putoval dál. Ale co jsem si všimla, tak většina holek jej chválí a sedí jim, takže je to vážně potřeba zkusit :) Jinak já mám pleť smíšenou až mastnou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak odtieň 2 má taky žltší podton....:)teda aspon co som pozerala rozne recenzie:))))) urcite.....mne zase nevyhovuju rozne makeupy, ktore sedia napriklad sestre, ci mame:)

      Odstrániť
  4. Tie fotky sú také skvelé :O najtop foťák máš peťaa ♥ (príspevok nechválim, nechcem byť mainstream :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Really Very Helpful post about Dermacol Caviar Long Stay Makeup & Corrector thank you for sharing about this post :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡