Ziaja sensitive cream & šampón proti lupinám

10.11.14


Ahojte všetci,
dúfam, že sa máte krásne a dnes vám prinášam krátku recenziu na produkty od značky Ziaja. Viem, že nie každý značku uznáva, no mne niektoré produkty vyhovujú. :)




Novinkou je rada Sensitive Skin s výťažkom morskej riasy chaluhy zlatej, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť.  Z tejto rady som otestovala denný upokojujúci krém na pleť.

Pokiaľ vaša pleť reaguje podráždene na určité podnety, ak sa vám na tvári objavujú nepríjemné vyrážky, šupinky, alebo v nej pociťujete napätie, je to znak toho, že vás trápi citlivá pokožka. 
Línia Ziaja Sensitive Skin je dokonale BIO-kompatibilná so všetkými typmi pleti, špeciálne s veľmi suchou a citlivou. Prípravky sa vyznačujú extra jemnosťou, sú hypoalergénne, neparfumované a s minimálnym obsahom konzervačných látok.



Upokojujúci denný krém SPF 20

Emulzia jemnej konzistencie s hydratačnými a ochrannými vlastnosťami, určená pre citlivú, suchú a svrbivú pokožku.

0% neobsahuje silikóny
0% minerálne oleje
0% bez parfumácie


- Eliminuje začervenanie a pálenie pokožky, poskytuje okamžitý efekt upokojujúceho obkladu.
- Redukuje drsnosť, suchosť a nadmerné odlupovanie epidermis.
- Obnovuje správnu úroveň vody v pokožke.
- Poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu a redukuje transepidermálnu stratu vody.
- Regeneruje pokožku.
- Chráni pred UVA a UVB slnečnými lúčmi.

- Zabraňuje predčasnému starnutiu pleti.

Môj názor: Konzistencia krému je hutnejšia, no jemná a nanáša sa jednoducho. Do pleti sa vpije po chvíľke, nevsiakne sa úplne rýchlo. Parfumáciu necítim žiadnu a kludne ho môžem naniesť aj ako podkladový krém. Na pleti mi nevytvoril žiadne alergické reakcie. Určite bude vyhovovať všetkým vám, ktoré máte pleť suchú, zmiešanú a citlivú. Balenie je bielej farby a je v tube. Kombinácia farieb línie Sensitive je modro-biela. Myslím, že krém bude vhodný na zimné obdobie, ktoré sa k nám blíži. 

Objem: 50ml  Cena: okolo 6€





 Biosulfo - šampón na vlasy proti lupinám

Ďaľšia novinka od Ziaja je šampón Biosulfo, ktorý je určený pre každého koho trápia mastiace sa vlasy, či lupiny a seborea. 
Obsahuje jemné umývacie zložky rastlinného pôvodu a biosíru. Ziaja Biosulfo účinne eliminuje prejavy a príčiny tvorby lupín a výrazne znižuje činnosť mazových žliaz. 


Použitie: Šampón naneste na mokré vlasy a masírujte až do vytvorenia peny. Nechajte ho pôsobiť 3-4 minúty. Potom opláchnite. V prípade potreby opakujte.

Môj názor: 
Balenie je v plastovej fľaši a kombinácia farieb je zeleno-biela. Ja veľmi lupinami netrpím/ niekedy sa mi vyskytnú ak použijem zlý sampon, no moja sestra a mamina áno, tak som im šampón dala otestovať. Mne sa občas vlasy mastia, tak som ho vyskúšala aspoň pre ten pocit, či zostanú vlasy krajšie. Musím povedať, že som si vlasy nemusela umývať 3 dni a bolo to fajn :) 
Sestra mi povedala, že lupín ju nezbavil, ale je dobrý ako prevencia. Dobre pení a vymyje nečistoty. Pokožku nepodráždil a preto ho môžem odporučiť. 
Objem: 300 ml Cena: 4,29 €


Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Ten šampón jsem chtěla koupit manželovi, pomáhá mu jen Vichy. Ale když jsi psala, že sestře od lupů nepomohl, tak jej ani zkoušet nebudeme.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mastné vlasy je podľa mňa super:) Vlasy vydržia super aj 3 dni:) Ale na lupiny to nebolo až také super:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡