Argánový olej - marocké zlato

19.5.15





Ahojte dievčatá,
v dnešnej recenzii vám prinášam niečo naozaj skvelé pre pokožku tela a vlasy.
Ide o produkty zo stránky www.arganeol.sk.

Na stránke sa predávajú produkty z argánového oleja. Na začiatok je dobré vedieť čo to vlastne ten argánový olej je.
Arganový olej z Maroka je rastlinný olej získavaný z plodov marockého polopúštneho stromu argánie tŕnistej, latinsky Argania spinosa. Arganový olej bol tradične používaný v gastronómii, kozmetike, a pri liečbe rôznych ochorení. Akonáhle ho objavil dnešný svet, stal sa arganový olej jedným z najobľúbenejších produktov prírodnej kozmetiky, pretože v sebe spája mnoho účinkov naraz. V oblasti kozmetiky je to predovšetkým prirodzená hĺbková hydratácia a výživa pre pokožku a vlasy, či odstraňovanie príznakov starnutia pleti, ako sú vrásky.
Viac si môžete prečítať TU.














1. produkt Argánové pohlazení

Ako prvý produkt, ktorý som otestovala je Argánové pohlazení.
Ide o ručne vyrábané mydlo. Jeho zloženie môžete vidieť na fotke, ja sa moc v týchto veciach nevyznám, ale mojej pokožke neurobilo žiadne alergie.
Toto mydlo je určené na každodenné umývanie, pokožku nevysušuje. Po umytí nemám pocit, že by nejak špeciálne pokožku hydratovalo. Pena sa vytvorí vcelku jemná a pokožka zostane prevoňaná a hebká. Inak skôr holdujem rôznym sprchovacím krémom. Obsah balenia je 100g.







2. produkt Hedvábný argán

Druhý produkt je Hedvábný argán.Ide o ručne vyrábaný regeneračný šampón na vlásky. Balenie je akoby identické s mydielkom. Po odbalení je ešte na produktoch vyrazené logo. Oba produkty vyzerajú dizajnovo veľmi pekne a nádherne voňajú.Šampón sa používa, tak, že si vlasy navlhčíme a mydlom prejdeme po vlasoch. Tým sa vytvorí pena a máme hotovo. Je vhodný pre všetky typy vlasov. Ja mám vlasy suchšie, farbené na blond. Pri každom umytí musím použiť nejakú masku, inak to nebolo ani v tomto prípade. Obsah balenia je 100g.







Všetky produkty boli v darčekovom balení. 
Tento darček určite poteší každého, kto sa o svoje telo rád stará.
Toto balenie nájdete TU.

Arganový olej ARGANEOL je rastlinný olej vyrábaný v Maroku lisovaním za studena z tých najkvalitnejších surovín. Jeho výroba prebieha v ženskej arganovej manufaktúre v BIO kvalite, ktorú dokladajú certifikáty ECOCERT a CPK-bio (Certifikovaná prírodná kozmetika BIO).

3. produkt Argánový olej

Posledný produkt v balení je Argánový olej
Mám balenie 50ml.

Niečo o argánovom oleji zo stránky arganeol.sk v skratke:

1. Vyrába sa v Maroku, nazývané je aj marocké zlato
2. Kvalitný olej je vždy uchovávaný v tmavých obaloch
3. Olej vonia jemne po orieškoch
4. 50ml balenie je v sklenenej fľaštičke s dlhým kvapátkom
5. Má skvelé účinky na pleť, pokožku, nechty, vlasy
6. Je vhodný pre všetky typy pleti, neupcháva póry

Ja som si tento olej veľmi obľúbila. Používam ho na končeky vlasov, na nechtovú kožtičku a taktiež aj na pleť. Hlavne keď sa umyjem a pokožka je ešte vlhká, tak do nej vmasírujem olejček krúživými pohybmi. Do pleti sa rýchlo vstrebe a nezanecháva veľmi mastný film.
.


Na stránke sa predávajú aj menšie veľkosti. Ak máte záujem len vyskúšať, tak vám určite tento olej odporúčam. Produkty používali aj moja sestra a mamina. Obe sú s produktami veľmi spokojné a olej si nevedia vynachváliť. 

Zaujali vás produkty?

Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡