Išpirácia na líčenie #1

6.11.15


Ahojte všetci,

po dlhšej prestávke sa vám ozývam a ako ,,prvý´´ článok vám prinášam inšpiráciu na líčenie napr. na stužkovú alebo ples.
Líčila som kamarátku Aďku, ktorá už mala vlastnú predstavu akoby to malo približne vyzerať. Predovšetkým chcela líčenie v tmavomodrých tónoch, pretože v takom podobnom duchu mala vybrané šaty.




Na začiatok som Aďke vyčistila pleť micelárkou a hydratovala jemným krémom. Následne som na pleť naniesla podkladovú bázu a vrhla sa do líčenia očí. Pri takýchto líčeniach je dobré začať práve nimi.
Na viečka som naniesla podkladovú bázu od Zoevy a na to aplikovala svetlý nude tieň od Lorealu.
Potom som do vonkajšieho kútika naniesla modrý tieň, ktorý som nanášala až do polky viečka. Tam som ho prepojila so zlatobielym tieňom. Čo vytvorilo vcelku zaujímavý efekt. Všetko som rozblendila tak, aby to malo pekné prechody. Na koniec som ešte naniesla tenkú linku pozdĺž horného viečka a líčenie očí som zavŕšila špirálou. Obočie som jemne vyplnila a zafixovala gélom. Pleť som zjednotila makeupom, ktorý vytvoril matný finish. Zakryla som drobné nedokonalosti korektorom a všetko zafixovala púdrom. Naniesla som bronzér a lícenku, rozjasňovač. Na pery som aplikovala rúž v nude odtieni a jemne pretrela leskom na pery.




TVÁR
 Bioderma Sensibio H2O, Makeup Loreal Mat, Essence korektor 01, Bronzer Pupa , Lícenka Mary kay Juicy guava, rozjasňovač Catrice limitka

OBOČIE
Essence set na obočie , Miss sporty gél na obočie

OČI
Zoeva podkladová báza, Gélová očná linka Rimmel, Benefit Theyre real riasenka, Tiene Astor - Classy blue , Tiene Loreal - Nude, Black, 502

PERY
Rimmel London Kate Moss 03, Lesk na pery Loreal 109

Tiež sa ti môže páčiť

7 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡