Moje obľúbené produkty za mesiac Január 2016

22.2.16

Ahojte dievčatá,
konečne po dlhšej dobe som sa rozhodla, že napíšem článok o mojich obľúbených produktoch za mesiac Január. Poslednú dobu som blog trošku zanedbávala a preto sa chcem opäť vrátiť k písaniu. 
V dnešnom článočku vám ukážem produkty, ktoré som si zakúpila sama, ale i dostala k testovaniu a používala ich za daný mesiac veľmi rada. V blízkej dobe chystám giveaway, tak sa máte na čo tešiť.


Ako prvý produkt na fotke je Baby Lips od Maybelline v zimnej edícii 13 Sugar Cookie. Je to balzam na pery s jemným zafarbením a sladkou parfumáciou. Je to fajn balzam, ale určite nepatrí medzi moje top - ako napr. Carmex. Je proste cute a každému, kto ho uvidel sa hneď zapáčil dizajn.



Ďalším produktom je telový sprej Blistful mistful od Zoelly, objednávala som ho z feelunique.com.
Má kvetinovú vôňu a obsah je 45ml. Máte ho doma aj vy?



Mojim obľúbeným balzamom na pery za daný mesiac sa stal bezpodmienečne od Labella Lip Butter. Má vôňu malín a pery krásne hydratuje. Používam ho veľmi rada a určite ho odporúčam vyskúšať každému. Kúpite v DM drogérii. 



Ak chcete vlastniť super bronzer za skvelú cenu, tak odporúčam vyskúšať práve tento od Makeup Revolution - Chocolate Heaven. Obal produktu - plast hodnotím dosť negatívne,mali by na ňom zapracovať. Ale samotný produkt/ bronzer je super. Nie je oranžový, ale skôr do hnedasta.
Kúpite ho TU.


Počas januára sa organizovali rôzne akcie, plesy a krajší, vyzývavejší pohľad som docielila aj použitím týchto trsov od Catrice. Musím povedať, že sú určite tie naj čo som dosiaľ vyskúšala. Nájdete ich napr. v drogérii DM. Ja už mám asi 3 balenie. Balenie obsahuje aj lepidielko.



Skvelá špirála, ktorou som dosiahla pekné, oddelené riasy je Provocateur od značky Gosh. Veľmi sa mi páči aj ružovo-čierne balenie, v januári patrila medzi moje top.



Ak hľadáte fajn krémové rúže, ktoré sú prirodzené, tak potom odporúčam práve tieto od Dermacol v odtieňoch 01 a 02. Oba odtiene sú naozaj vhodné ku každému líčeniu.




Rúž v odtieni Barbie pink - Baby doll je od značky Makeup Revolution a musím povedať, že na perách vyzerá naozaj tak, ako vidíte na fotke. Trošku mi vadí parfumácia, či skôr to, že produkt vonia ako voskovka. Ale používala som ho, keď som chcela zvoliť práve takýto odtieň rúžu.
Produkt nájdete TU.



Tak na túto lícenku od Makeup Revolution som dostala už veľa komplimentov a kamarátky sa ma pýtali, čo to je za značka.
Je to Matná lícenka v odtieni Divine. Ide o ružovú, šťavnatú farbu. Je pigmentovaná dostatočne a na líčkach vyzerá naozaj super. Skôr sa hodí pre svetlejšie typy.



Paletka od Loreal Nude v neutrálnych odtieňoch! Tento produkt vykúzli jemné denné líčenie, ale takisto aj výraznejšie večerné. Balenie obsahuje zrkadielko a štetec. Tiene v paletke sú ako matné, tak aj so shimmerom. 



Riasenka od Loreal Féline je taktiež moja obľúbená, používam ju na akoby dokončenie líčenia očí.
Má výraznú čiernu farbu a riasy dokáže jemne natočiť.



Určite každá z vás pozná Tangle Teezer, ja som si vybrala zlato-čiernu verziu a som s ňou spokojná.
Je to kompaktná verzia a je skvelou voľbou do kabelky!


A na koniec najlepší produkt. A ním je rozjasňovač od TheBalm, kupovala som ho taktiež na feelunique.com za super cenu. Tento produkt je proste skvelý a určite vám ho ukážem aj v akcii. 
Aký rozjasňovač používate vy?

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Dermacol rtenky mam moc rada. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný článek! Moc s mi líbí ty rtěnky od Dermacolu a taky vůně od Zoelly, ten obal je straááášně roztomilý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka vyzerá užasne, hned by som ju vyskúšala. :-) A po tom labello balzame som sa obzerala už dávnejšie, ale mám doma toľko balzamov, že si poviem nie, nekupiš to :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡