Prírodné Manna mydlá

7.4.16


V dnešnej recenzii vám predstavím produkty od značky Manna. Ide o prírodnú kozmetiku, ktorá má naozaj zaujímavý príbeh a produkty vyzerajú ako vytvárané s láskou, veď pozrite na ten krásny dizajn. 

Ako prvý produkt, ktorý som vyskúšala a obľúbila si ho je Eben - čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím. Toto mydlo som používala už dlhšiu dobu a musím povedať, keď som ho používala pravidelne, tak sa moja pleť stala menej problematickou. I keď výsledky neboli také, že pleť bola dokonalá bez nedokonalostí, tak bola určite na pohľad krajšia než pri používaní inej kozmetiky napríklad z lekárne alebo drogérie. Ak prechádzate z takej kozmetiky na prírodnú, je možné, že výsledky sa dostavia až po dlhodobejšom používaní, preto je dobré byť trpezlivý.
Toto mydlo sa používa klasicky ráno a večer, pleť si opláchneme vlažnou vodou a mydlom napeníme a zmyjeme. Kedže mydlo obsahuje aktívne uhlie, tak pleť jemne zafarbí. Preto je dôležité si pleť dôkladne opláchnuť, aby sme sa obišli zafarbeniu uteráka. Najprv na pleti cítim takú akoby krémovito-gélovú konzistenciu, ktorá sa po chvíľke zmení na sťahujúci efekt. Pleť je po umytí napnutejšia, hladšia, čistejšia a póry sú viditeľne zmenšené, a preto je fajn si ju potom hydratovať. Ak máte pleť citlivú môže sa vyskytnúť začervenanie. Mydlo je čiernej farby a parfumácia je taká prírodná. Na fotke môžete vidieť ako vyzerá balenie, ktoré je naozaj prepracované do bodky. 
ZLOŽENIE: Zmydeľnený olivový olej, Zmydeľnený kokosový olej, Zmydeľnený sezamový olej, Zmydeľnené bambucké maslo, Voda, Zmydeľnený ricínový olej, Uhoľný prášok


Druhým produktom je COCO mydlo s morskou soľou, ktoré má efekt peelingu.
Toto mydielko je bielej farby a je také tuhšie. Používam ho tak raz do týždňa. Už dávno viem, že morská soľ je veľmi prospešná pleti, ktorá trpí akné. Preto som bola zvedavá na účinky práve tohto mydla. Na internete som sa už vo veľa diskusiách dočítala, že ak trpíte akné, je dobré si urobiť roztok teplá voda s morskou soľou a tým si pleť potierať. Ja som to už párkrát skúsila a účinky na moju pleť boli dobré, avšak ak máte citlivú pleť treba s tým zaobchádzať opatrne. Tak ako aj v prípade s týmto mydlom. Pretože je také zvláštne, trošku tvrdšie, tak si musíte k nemu nájsť cestu. Najlepšie je ak si odkrojíte malý kúsok a pleť si vyčistíte ním. Ja si do rúk dám teplú vodu a kúsok mydla v ňom nechám chvíľku pôsobiť, a následne jemnými pohybmi prejdem po navlhčenej pleti.  S týmto mydlom čistím prevažne T-zónu a som s ním spokojná. Ako peelingový produkt na pleť používam posledné mesiace práve tento produkt.
ZLOŽENIE: Zmydeľnený kokosový olej, morská soľ, Voda, Zmydeľnené bambucké maslo
Oba produkty môžete nájsť na stránke Manna
Poznáte túto značku? Vyskúšali ste už nejaký produkt?


Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Aj ja som už skúšala od nich mydlo a tiež som bola spokojná. Tuším mám aj recenziu na blogu. Majú skvelé hydratačné krémy na telo, odporúčam :)

    Lillianasworld - giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prirodni rucne delane mydla miluju, ale tyto jsem jeste nevyzkousela ;)

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡