Moje TOP produkty Marec.

23.3.12


Ahoj všetci čitatelia blogu, tento príspevok bude o mojich obľúbených produktoch z dekoratívnej kozmetiky za mesiac - Február/Marec 2012:)

1. NYC LipStain 16 hod fixa na pery - mám ju v odtieni 490 Persitant Pink - tento odtieň bol najsvetlejší z ponúkaných odtieňov.
Na perách vyzerá prirodzene a zvýrazní ich, má príjemnú vôňu. A výdrž je tiež obstojná no tých 16H ako uvádza výrobca to nie je. Cena do 3 euro.

2. Dermacol cover makeup - Make-up Cover vznikol ako jeden z prvých krycích make-upov v Európe i vo svete. Jeho receptúra bola vyvinutá vo Filmových štúdiách Barrandov v Prahe pre potreby profesionálnych vizážistov a potom predaná do Hollywoodu. Mám ho v odtieni 210 myslím. Je skvelý na prekrytie. Môžte ho použiť ako korektor alebo na celú tvár - ale len vo veľmi malom množstve. Cena je okolo 5ečok.
3. Rimmel makeup Wake me up - Môžte si o ňom prečítať viac v recenzii.

4. Revlon colorstay - 14 nude elements - tieto tiene som si kúpila už dávnejšie vo Francúzsku a zaľúbila som sa do nich len nedávno...Sú jemné a dobre pigmentované.
Používam ich skoro každý deň na vytvorenie jemnučkého dymového líčenia, ktoré je zlatohnedé. Cena okolo 12/13euro.
5. Sephora tiene - Golden girl N50 - Ako ďalším obľúbencom je tento prekrásny zlatý tieň od Sephory, ktorý používam na ukončenie líčenia očí. Je krásne trblietavý. Cena bola okolo 10 eur.
6. Revlon lak na nechty - Belle -  Tento lak používam ako nadlak. Obsahuje veľa trblietok. Je proste skvelý:) Niet čo k nemu dodať. Výdrž je super a trblietky držia poriadne:D Kúpila som ho za 5euro.

7. Mavala lak na nechty - 52 Tolouse - Toto je môj miláčik č.1! Aj keď výdrž je dosť slabá, vždy treba naniesť nadlak, tak tá farba je proste najviac nádherná na internete uvedená - Barbie farba:D!!! Je bez perlete.  Cena sa pohybuje okolo 6euro.
                                                                 

Tiež sa ti môže páčiť

8 komentárov

  1. Už si taky konečně musím koupit Dermacol make up Cover, jen najít v drogérce ten správný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to Ti teda odporúčam:) Ja som mala na zimu svetlejší...ale teraz na jar,keď ho zmiešam s trochou tmavšieho makeupu tak je to úplne super:D Ale všetko treba nanášať samozrejme s mierou:)

      Odstrániť
  2. ten revlonovy lak je uplne uzasny! Tu fixku by som rada videla v "akci" na perach.

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je pekný:) a určite spravím na ňu recenziu :P

      Odstrániť
  3. Krásny blog veľmi :) .. tie laky sú pekné ale aj tak best ten Belle strieborný ! Váu! BTW: To sú tvoje nechty ?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj Ďakujem Ti :)
      a áno je pekný...mám rada značku Revlon:) škoda len , že tu na Slovensku sa nedá tak ľahko zohnať:(
      A nie sú moje ,je to fotka z internetu.:)

      Odstrániť
  4. Ten lak od mavaly, to je barva kterou už asi měsíc sháním, kde se dá koupit ted hned!??? Je úúúžasnááá!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://eshop.fann.sk/dekorativna-kozmetika/detail/mavala-mini-color-lak-na-nechty-52-toulouse-barbie-ruzovy-bez-perlete/ napríklad tu som našla online predaj...ale určite ho majú aj v parfumerkach ...ja som si ho kúpila vo Švajčiarsku...:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡