Vlasy sú korunou krásy!

6.2.13

Určite si mnoho z Vás myslí, že keď chceme používať profesionálnu kozmetiku – ktorá by mala byť zárukou krásnych vlasov, tak je drahá a musíme siahnuť hlboko do vrecka, aby sme si ju mohli dovoliť. Niekedy to však nie je ani o drahej značke, ale skôr o tom čo komu vyhovuje. Niekto mi odporučil šampón –ešte aj na môj typ vlasov, že má po ňom hebké, lesklé vlasy a tak som ho šla kúpiť a vyskúšať. A vlasy som mala po umytí suché a mdlé.    
Takže som skúšala ďalej, aby som našla nejaký, ktorý mi bude vyhovovať. V mojom prípade je to tak, že šampóny striedam stále a opakovane sa k nejakému vraciam až po určitej dobe, lebo mám pocit, že prestane účinkovať na moje vlasy.                                                                                                                                                
Ja mám suché vlasy, ktoré majú sklon k lámavosti, tak si vyberám šampóny, balzamy a masky určené hlavne pre môj typ vlasov. Občas používam aj pre farbené vlasy, no tie mi až tak nevyhovujú. Ak si vlasy farbíte tmavšou farbou , tak šampóny pre farbené vlasy Vám budú sedieť. No blond vlasom, ktoré sú ešte aj namáhané žehlením, by som skôr odporučila špeciálnu radu určenú konkrétne pre Blond vlasy – ja mám napríklad BLOND ME Schwarzkopf.

                                                                                                                                   
O tomto šampóne  a ostatných produktoch som písala tu: http://petush-book.blogspot.sk/2012/12/schwarzkopf-professional-blond-me.html Mne táto rada veľmi vyhovuje a som s ňou spokojná.  Na trhu je naozaj veľký výber vlasovej kozmetiky, preto je možno aj za ťažko si vybrať.  
Tieto výrobky si môžete zakúpiť na stránke parfums.sk. Určite je to subjektívny pohľad na vec  takže ,čo vyhovuje mne ,nemusí aj vám. No taktiež to nie je pravidlo, treba len vyskúšať. Minule som videla recenziu, kde slečna zmieňovala to, že šampóny a iné veci pri umývaní , vám s nimi nič nespravia, ale až tie produkty, ktoré si nanášate až po samotnom umývaní –čiže rôzne olejíčky a podobne. No ja osobne neviem, ja to cítim inak, neberiem to tak že je šampón ako šampón.
Naopak ak máte vlasy mastné, tak by som Vám mohla odporučiť šampón, ktorý používa moja sestra, a tá si musí vlasy umývať pomaly každý deň. Vyskúšajte tento od Vichy Dercos. Je s ním veľmi spokojná. Viac k tomu nemám čo dodať. Povedala mi len to, že jej vyhovuje a za tú cenu sa aj oplatí . Vyskúšala rôzne z drogérie a tie nemali skoro žiadne účinky. Aj keď bola voči značke Vichy skeptická, tak sa jej názor zmenil.  A znovu sa jej potvrdilo, že každá značká má výrobky, ktoré vyhovujú ale aj nevyhovujú. 
 
Taktiež sestra a aj moja mamina majú problém s tým, že sa im v rôznych obdobiach tvoria lupiny a to vie byť naozaj nepríjemné. Šampóny typu Head and Shoulders nepomáhali, tak prešli na iné. Taktiež nepožívajú jeden dokola, ale obmieňajú ich. Je to naozaj boj, ja osobne poznám málo žien čo majú dokonalé vlasy –a  netrápia sa s takýmito problémami.  
Avšak v tomto prípade im nepomáhal šampón ale toto tonikum na vlasy.
Vlasové tonikum proti lupinám od značky Eucerin.
A aké prípravky používate Vy? Kupujete aj drahšie značky?
Dáte sa rýchlo ovplyvniť reklamou?

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Momentálne mám v kúpeľni otvorených asi 10 šampónov a nemôžem povedať, že nejaký by bol nejaký super naj. Skúšala som aj šampóniky z lekárne(Vichy, Bioderma) aj z kaderníctva(Matrix, Schwarzkopf Professional) ale nejaké zázračné účinky som nepobadala. Momentálne je mojím obľúbencom Lush I love juicy- na mastné vlásky, okrem účinkov aj krásne vonia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj ja mám tých šamponov strašne veľa otvorených....mne celkom vyhovuje aj Balea...
      a napríklad čo mám silver od Matrix je hrôza pre moje vlasy....Je to individuálne....:D
      Ale tento Blond me od Schwarzkopf mi veľmi vyhovuje asi jediný, ktorý mi vlasy nevysuší a trošku aj pohltí žltý nádych...
      Ja som od kamošky počula, že Lush šampuk presne na mastné vlasy jej robil ešte horšie...:( Ale počula som aj to,že ani od Biodermy proti lupinám nepomáha....no ja neviem.... Ja skúšam hlavne rôzne veci, ktoré vlasy vyživia :))

      Odstrániť
  2. Ja mám mastné vlasy a môj klasický žihľavový šampón nevymením za nič :) :)

    Pozývam na Giveaway ktorá prebieha u mňa o krásne sako Gai Mattiolo: http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Schwarzkopf sampony mam rada /) a asamozrejme aj kondicionery v spreji

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡