Miraculous Oil - Garnier Fructis♥

13.8.13

♥AHOJKY! 
Dnešný príspevok bude o voňavom olejčeku na vlasy! Ide o Miraculous Oil od značky Garnier Fructis. Výrobky z rady Fructis sú moje obľúbené a tak som bola zvedavá ako bude fungovať tento olejček. Doma mám približne 3 olejčeky na vlásky a olejové kúry mojim vlasom prospievajú. Vlasy sa potom ľahšie upravujú a sú jemnejšie. 
Tento olej na vlasy je dizajnovo veľmi pekný- žltý plast a obsah je 150 ml. Dávkuje sa pumpičkou - čo je podľa mňa skvelé, aspoň nehrozí vyliatie. Môžete si teda sami určovať dávku. Vôňa produktu je ovocná, tak ako skoro všetky produkty Fructis, no na vlasoch nie je cítiť dlho. Konzistencia je tekutejšia, tak treba byť trošku opatrný! Obsahuje arganový olej, ktorý je bohatý na vitamín E a nesýtené mastné kyseliny. To má zabezpečiť výživu a ochranu vlasov. 
Vlasy chráni pred teplom, uľahčuje rozčesávanie. Môže sa používať na vlhké vlasy pre urýchlenie sušenia vlasov alebo na suché vlasy, aby boli krásne hebké a lesklé. Ja používam oleje väčšinou na vlhké vlasy pred sušením, no občas aj na suché, keď chcem aby vyzerali tak zdravšie, krajšie:) Čítala som, že niekto používa tento olej aj pred umývaním vlasov ako masku na navlhčené vlasy. Výhodou tohto oleja je to, že sa veľmi rýchlo vstrebe a nezanechá vlasy mastné. No samozrejme ak si tam toho produktu nedáte veľa. Ja som s ním spokojná a používam ho veľmi rada. Vzhľadom na pomer cena/kvalita ide o fakt skvelý produkt. Cena za produkt je okolo 8€. 
A čo Vy používate olejíčky na vlásky?

Tiež sa ti môže páčiť

12 komentárov

  1. Jój ja teda olejčeky môžem:) A isto by aj tento stál zato!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujímalo by ma či by si bola z tých garnier vecí taká nadšená aj keby si ich kupuješ sama :P nevravím že ten olej je zlý ale určite sa dá nájsť lacnejší ktorý urobí takú istú službu, žiadny zázrak to nie je .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No milý anonym, dostala som 4 produkty Garnier zadarmo, áno...ale ostatné, ktoré z rady Fructis používam už dlhéééé roky som si kúpila sama:) tak som asi spokojná, či ty si kupuješ len také veci, ktoré sú na prd? a čo poznám aj iné baby, tak niektoré spokojné sú a niektoré nie....A JA PROSTE som, a tak to už je:).... a lacnejší hmm aký olivový napríklad?...

      Odstrániť
  3. ja mam rozpouzivane dva, pomaly sa to mina... ale rada by som vyskusala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám asi 4:))a striedam ich...:)) ale neviem všetky čo mám tak som s nimi spokojná:D ja som asi nie veľmi náročná :D

      Odstrániť
  4. tahle řada se prý moc povedla :) určitě vyzkouším i olejíček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam kokosový a neviem si ho vynachváliť :) Vlasy sú po ňom hebké a jemné a tá vôňa... :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež občas používala kokosový z DMka:D no predvčerom som na ňom vyprážala lievance:D tak už ho nemám....:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡