Bioderma produkty...:)

18.10.13

Hydrabio legére krém na tvár.
Tento krém je bielej krémovej konzistencie, ktorá sa dobre rozotiera Je veľmi jemný a ľahký. Parfumácia je príjemná. Po aplikovaní krému je pleť hydratovaná. Výhodou je, že krém sa do pokožky vstrebe rýchlo a tak pleť nie je mastná. Krém určite odporúčam dievčatám so suchou pletou. Určite s ním budete spokojné.Treba ho naniesť na vyčistenú pokožku ráno alebo večer. Aplikuje sa pomocou pumpičky a na celú tvár, krk vám postačí 2x stlačiť. Krém používam ja a aj sestra a sme s ním spokojné.
Dá sa pokojne využiť aj ako podklad pod makeup a nevytvorí Vám hrudky. Makeup sa po použití krému nanáša veľmi dobre. 


Dizajn sa nesie v bielo-modrej kombinácii, v tomto prípade ide o radu Hydrabio. 
Neobsahuje SPF. Nekomedogénny, hypoalergénny.
Cena za produkt je okolo 21€ a obsah balenia je 40 ml.  


Sensibio AR krém.
 Je určený pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu. Má bojovať voči rôznym druho začervenaní...počasie, emócie, červené žilky a podobne. Na tento krém som počula dobré referencie, tak som ho chcela vyskúšať. Z rady Sensibio, ktorá má bielo-červený dizajn som otestovala už mnoho produktov, tak som bola zvedavá aj na tento krém. Sľubuje okamžité zredukovanie zčervenania a pocitu tepla. Tak to teda neviem, myslím, že v tomto sa súhlasiť nedá. Avšak krém napomáha zmierňovať  začervenanie. Je určite vhodný aj pod makeup, ale musíte ho nechať chvílku vstrebať. Má ľahkú konzistenciu bielej farby, ktorá sa na pleť dobre rozotiera. Po aplikovaní nie je pleť mastná a na pleti je príjemný. Myslím, že je vhodný pre všetky typy pleti. Je neparfumovaný. 
Cena je okolo 14€ a obsah balenia je 40ml. 


Sébium peelingový gél.
Tento peeling je z rady Sébium, ktorá je určená pre problematickú pleť. Ja mám pleť citlivú, zmiešanú, je občas suchá s mastnejšou T-zónou. Trošku komplikovaná:D
Peeling som chcela vyskúšať už dlho, má 100 ml a balenie je v tubičkovom obale. Kombinácia farieb pre radu Sébium je bielo-zelená. Konzistencia je redšia a nanáša sa na navlhčenú pleť. Samozrejme je dobré ak si pred aplikáciou peelingu pleť pekne vyčistíte. Ja si vytlačím trošku produktu na ruku, navlhčím pleť a následne krúživými pohybmi masírujem po pleti. Približne 2 minútky tak masírujem a opláchnem čistou vodou. Čiastočky sú trošku drsnejšie, tak to robím veľmi jemne. Pleť je viditeľne hladšia a jasnejšia. Peeling používam približne raz za týždeň. 
Cena je približne 11€.

Tiež sa ti môže páčiť

9 komentárov

  1. Ten hydrabio krem je perfektny! Robia sa mi vysusene miesta na tvari a mam aj velmi suchu plet a pomohol mi na to :) ak niekto rozmysla nad kupou odporucam ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Peeling mě hodně zaujal, už delší dobu žádný nemám, takže se po něm nejspíš kouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten peeling mám a je super :) rada by som v budúcnosti vyskúšala krémik a asi siahnem po hydrabio alebo sébium :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Akurát som si kupíla taký malý set z rady sensibio a ten krém je naozaj skvelý. Určite vyskúšaj aj Hydrabio H2O pletovú vodu. Naozaj skvelo odlíči ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten krém som mala a bol uplne skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky právě testuji ten Hydrabio krém :) Tak jsem zvědavá... :))

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten hydrabio krem je super, mala som ho uz par krat. odporucam aj serum hydrabio - to mam tusim este radsej :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc děkuji za recenzi:)) a máš super nehty!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡