CrabtreeAndEvelyn

Crabtree & Evelyn :)

17.12.13


Krém na ruky Frosted Berries

Tento intenzívny krém na ruky z limitovanej edície obsahuje špeciálne zložky, ktoré pomáhajú udržať vlhkosť, spolu s bambuckým maslom a makadamovým olejom ich majú perfektne hydratovať. Balenie je cestovné a ľahko ho môžete so sebou nosiť v kabelke. Konzistencia krému je hodvábne jemná. Do pokožky rúk sa vstrebe rýchlo a nezanecháva mastný film. Neodolateľná vôňa zamrznutého ovocia v kombinácii so zmesou kvetín a korenia vytvorí perfetknú Hand Therapy. 
Balenie má 25g a cena je okolo 7€.


Snow Blossom 10ml Eau de Parfum Rollerball

Táto očarujúca parfumovaná voda v praktickom balení do kabelky s krásnou sviatočnou vôňou a ľahkými trblietkami je ideálna pre nastávajúcu sezónu večierkov a príležitosti, kedy chcete zažiariť. 
Vôňa: Jazmín, kvet pomarančovníka, frézia, mandarínkové listy, biele pižmo a biely céder.
Vôňa je veľmi príjemná, sladká, pripomína mi čas Vianoc. Aplikuje sa guličkovým aplikátorom. Stačí použiť naozaj málo produktu, vôňa je dosť intenzívna a vydrží dlho.
Objem je 10ml.



Mica Nail Lacquer - lak na nechty 

Rýchloschnúci lak na nechty od značky Crabtree&Evelyn vás očarí svojím leskom a sýtymi farbami. Pre dokonalý výsledok aplikujte dve vrstvy. Posilňuje a chráni nechty. Neobsahuje gáfor, dibutyl ftaláty, formaldehyd a toluén.
Mica je krásny odtieň uhlia s nádychom striebra. Nanáša sa ľahko a vytvorí hladký povrch na nechte. Kryje už v prvej vrstve a schne naozaj rýchlo.
Objem je 15ml a cena okolo 7€. Všetky produkty nájdete TU.



Yankee candle - Pink Sands + Giveaway

16.12.13


Yankee Candle Pink Sands - Popis vône: 
(Pink sands - Ružové piesky) Odplujte na exotický ostrov s prekrásnou zmesou sviežich a žiarivých citrusov, sladkých kvetinových tónov a korenistou vanilkou. Osviežujúca, jemná a žensky delikátna vôňa.


Táto vôňa je naozaj delikátna, dievčenská a rozvonia vám celý byt. Ja som túto vôňu testovala počas chladných dní, ale myslím, že je ideálna skôr do jesenných alebo jarných dní. Krásne si ňou dokážete privolať letné spomienky. Vôňa je ľahká tak trošku žuvačková, ale naozaj príjemná a nedráždi nos. Veľkú sviečku som pálila denne tak 5-6 hodín počas celého mesiaca. Je ťažko takto opísať jej vôňu, musíte si ju ísť proste ovoňať a mám dojem, že sa vám určite zapáči. Nepoznám nikoho komu by sa nie :)

K dispozícii sú sviečky rôznych veľkostí malé, stredné či veľké...A samozrejme aj vosky, ktoré sa dávajú do aromalampy. Ja preferujem sladké, jemné vône a čo Vy?.. Na výber máte naozaj zo širokého sortimentu vôní.

Ak sa chcete zapojiť do súťaže o sviečku Yankee Candle - Pink Sands čítajte ďalej.


GIVEAWAY

Stačí, aby ste sledovali stránku Petushbook cez GFC a na FB.

Otázka: V akom roku a meste bola založená spoločnosť Yankee Candle?

Zapojiť sa môže každý, kto splní všetky podmienky a súťaž trvá do 16.02.2014.

Nech je leto a či zima, s Yankee candle je nám vždycky príma...

RADOX

Sprcháče RADOX

16.12.13


Ahojky dievčatá :)
V dnešnom článku vám predstavím 3 rôzne sprcháče od značky Radox. Ja ako milovníčka kozmetiky mám takéto vecičky do kúpeľa rada a stále skúšam niečo nové. Cenová hladina je prijateľná a kvalita výrobku tiež, tak poďme na to.
Značka Radox je bylinná kúpeľová kozmetika a má svoj pôvod v Anglicku. Názov značky sa skladá z dvoch slovíčok rad-iated a ox-ygenV súčasnej dobe kladie Radox dôraz na prírodné ingrediencie obsiahnuté v sprchovacích géloch, ktoré povzbudzujú telo i myseľ a premieňajú kúpeľ na nezabudnuteľný zážitok. Viac info nájdete TU.



Sooth Upokojujúca zmes s vanilkou a zázvorom

Vôňa vanilky a zázvoru je veľmi pekná vôňa. :) Je dosť intenzívna a rozvonia celú kúpeľňu. Má krémovú štruktúru a príjemne sa nanáša. Výborne pení a pokožku vyčistí šetrne - pokožka nie je po umytí extrémne vysušená. Treba určite nakrémovať telovým mliekom, aj keď je to sprchovací krém, určite to ako krém nefunguje.Konzistencia je normálna a farba produktu je žltá. Prevažuje vôňa vanilky než zázvoru. Vôňa je intenzívna hlavne pri umývaní, potom ju už na tele nie je cítiť. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 



  Sprchovací krém Milk & Berries Upokojujúca zmes s mliekom a plodmi červeného ovocia 

Mlieko, Jahody,Čučoriedky, Maliny, Černice, Višne

Výživný ovocný kokteil pre vašu pleť. Neodolateľná vôňa čerstvého ovocia vás pozitívne naladí a povzbudí na celý deň.

Vôňa červeného ovocia je priam božská, cukríkovská. :) Je naozaj dosť intenzívna a rozvonia celú kúpeľňu. Má krémovú štruktúru a príjemne sa nanáša ako aj predošlý sprchovací krém. Výborne pení a pokožku vyčistí šetrne - pokožka nie je po umytí extrémne vysušená. Konzistencia je normálna -ani moc tekutá, ani hutná a farba produktu je biela. Vôňa je intenzívna hlavne pri umývaní, potom ju už na tele nie je cítiť. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 



Sprchový gél a šampón Invigorate 2v1 Povzbudzujúca zmes s mätou a citrónovým olejom


S osviežujúcou zmesou mentolu a citrusového oleja sa budete cítiť ako znovuzrodení. Doprajte svojmu telu účinné osvieženie pred náročným dňom.

Vôňa mäty a citrónového oleja je veľmi osviežujúca. :) Je naozaj dosť intenzívna a oproti predošlým sviežejšia. Má gélovú štruktúru a príjemne sa nanáša. Pení dobre a pokožku vyčistí šetrne. Konzistencia je normálna gélová a farba produktu je priesvitná. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane. Dá sa použiť aj ako šampón.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 

krém na oči

RYOR očný krém Q10

12.12.13


Špeciálny prípravok na ošetrenie očného okolia s obsahom avokádového a jojobového oleja a Koenzymu Q10,ktorý aktívne podporuje využitie energie v bunkách a zlepšuje regeneráciu pleti. Koenzym Q10 je antioxidant, ktorý zachytáva voľné radikály. Pomáha predchádzať únave, priaznivo pôsobí na imunitný systém, zabraňuje starnutiu pleti a dodáva energiu srdcu.

 - veková kategoria 30+  
 - výrazne zvláčňuje a spevňuje pleť očného okolia
 - spomaľuje proces starnutia pleti  
 - na dennú aj nočnú starostlivosť 
- pre všetky typy pleti  
 - dermatologicky testovaný

Obsah balenia je 30ml a cena za produkt je okolo 5€.


 Samotný produkt je balený v tube a je zabalený v papierovej krabičke, ktorá má rovnaký dizajn ako tuba. Značka RYOR pochádza z Českej republiky a výrobky sú podľa môjho názoru celkom kvalitné. Aspoň tie, ktoré som mala možnosť odskúšať mi naozaj vyhovovali. Očný krém som dostala na otestovanie od stránky maxcare.sk mi plne vyhovuje. Konzistencia produktu je skôr gélová a do pleti sa vstrebáva pomerne rýchlo. Predtým som očné krémy moc nepoužívala, častokrát sa mi stalo, že ma po aplikovaní oči začali páliť. No pri tomto kréme sa to nestalo a odporúčam ho vyskúšať ak zháňate očný krém v prístupnej cenovej hladine. Pokožka očného okolia je po aplikovaní krému vyživená a jemná. Nemám tomuto krému čo vytknúť, nespôsobil mi žiadne alergické reakcie. Tento krém je vhodný aj pre ženy od 25 rokov/ nielen od 30 a vyššie. 


Manufaktura

Manufaktura Relax masážny gél

11.12.13

Masážny gél Relax Manufaktura

Chladivý masážny gél so žriedlovou soľou a medovkou. 

Relaxačný masážny gél so žriedlovou soľou, bylinami a mentolom prináša úľavu namáhaným a unaveným svalom a kĺbom po fyzickej a športovej záťaži. Vďaka obsahu zvláčňujúceho glycerínu a panthenolu sa gél hneď nevstrebe a umožní niekoľkominútovú príjemnú masáž s nádhernou vôňou medovky. Účinný bylinný komplex s medovkou, rozmarínom, harmančekom, šalviou a chmeľom harmonizuje, prekrvuje a tonizuje, uvoľňuje svalové napätie, tlmí bolesti, pôsobí protizápalové a napomáha dokonalej relaxácii. Žriedlová soľ je bohatá na cenné minerály. Vysoký obsah mentolu zanechá na pokožke na dlhú dobu úľavný chladivý 
pocit.



Balenie je ladené do sivej farby, je krásne a nechýba ani dekoratívna mašlička. Etiketa na prednej strane je typická manufakturovská a naozaj sa mi celý dizajn veľmi páči. Gél sa aplikuje pomocou stlač/press gombíčka. Konzistencia produktu je gélovitá a rozotiera sa veľmi dobre. Do pokožky sa vstrebáva dlhšie. Vôňa je intenzívna a nádherne vonia po medovke. Keď si nanesieme gél na pokožku ihneď pocítime chladivý pocit. To je naozaj skvelý profit pri masáži napr. unavených nôh či iných častí tela. Ja mám tento produkt veľmi rada, po teplom kúpeli a masáži sa spí naozaj skvelo. Človek sa hneď cíti uvoľnene. Produktu stačí naozaj malé množstvo a pokožku dokonca krásne prevonia. Kto má rád bylinkové vône určite odporúčam vyskúšať.
Výrobok zakúpite za cenu okolo 5,90€.

recenzie

Weleda Levanduľový set :)

9.12.13

WELEDA Relaxačný set LEVANDUĽA 

- balenie obsahuje Levanduľový sprchový krém 200ml a Levanduľový upokojujúci olej 100ml
- cena za tento set je okolo 15€

Levanduľový olej - 

Uvoľňuje svalové napätie a podporuje dobrý spánok. Pôsobí na naše zmysly a rozpúšťa vnútorné napätie. Je vhodný na masáž pred spaním, alebo po namáhavej práci. Je možné ho pridať aj do vodného kúpeľa. Pokožku krásne zvláčni.

Balenie je v sklenenej flaštičke a aplikuje sa jednoducho (proste nakvapkáme na ruku či do vodného kúpeľa a je hotovo). Konzistencia je tekutá a do pokožky sa vstrebáva pomerne rýchlo. Vôňa je intenzívna a keď olej použijem do kúpeľa je to naozaj božské. Proste milujem vôňu levandule. Dokáže celkovo ukludniť telo a myseľ. Po kúpeli sa človek cíti ako znovuzrodený. Do kúpeľa postačia približne dve lyžice olejíčku. Na masáž postačí menej a je to naozaj super tip ako darček na zimné večeri. 









Levanduľový sprchový krém-

Je určený pre uvoľnenie a relaxáciu, hlavne po hektickom a namáhavom dni. Ako už iste každý vie levanduľa je skvelá na uvoľnenie celého organizmu. Ak doma nemáte vaňu a nemôžete si dopriať relaxačný kúpeľ určite vyskúšajte tento produkt.
Sprchovací krém je bielej farby a konzistencia je vskutku naozaj jemná, krémová. Obsahuje sézamový olej, ktorý pleť zvláčni a je po použití hebká a čistá. Je určený na každodenné používanie a ma PH neutrálne. Vôňa je trošku intenzívnejšia a naozaj krásna. Pre tých, ktorí majú vôňu levandule radi určite odporúčam vyskúšať. Po použití tohto sprchového krému je pokožka na dotyk hebká a jemne vonia po levanduli.








Výrobky sú certifikované ako prírodná kozmetika podľa kritérií NaTrue.

Loreal

Manga look L´oréal

1.12.13


Ahojte dievčatá,
V dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť netradičné líčenie v štýle Miss Manga

Rovnaký názov má aj nová riasenka od značky L´oréal - Miss Manga. Samotný look Miss Manga dosiahnete ak budete mať naozaj výrazné oči, porcelánovú pleť a pery v pastelových odtieňoch ružovej farby. Riasy musia mať naozaj poriadny objem - horné i dolné. 


Balenie riasenky sa nesie v spojitosti čiernej a fialovoružovej farby.
Kefka riasenky má kónický tvar s kĺbikom, ktorý má 360 stupňovú možnosť otáčania a zachytí naozaj každú riasu.
Štetinky sú na konci špirály kratšie a postupne sa zväčšujú. Dajú sa ňou vykresliť naozaj krásne Manga riasyRiasenka zasycháva pomalšie a to kvôli tomu, aby ste ňou mohli vrstviť ... Nakoniec budete vyzerať ako pravá Manga bábika.



Je potrebné aby boli riasy naozaj veľmi výrazné a preto sa môže zdať, že pôsobia akoby boli trochu zlepené. No keďže je tento look inšpirovaný komiksom, kde je tento efekt najvýraznejším prvkom, je to v poriadku. Preto je dôležité nanášanie špirály vo viacerých vrstvách. Riasenka má výdrž veľmi dobrú a taktiež sa dobre odličuje.









Postup ako dosiahnuť Manga Look:
1. Na začiatok je potrebné si urobiť krásne porcelánovú pleť. Ten správny efekt dosiahneme použitím o odtieň svetlejšieho makeupu. Pleť musí byť krásna a zjednotená.
2. Na celé viečko použijem svetlý tieň v béžovom odtieni.
3. Urobím hornú linku pomocou ceruzky L´oréal SuperLiner Gelmatic Ultra Black a taktiež aj spodnú, ktorá je tenšia. Do water-line nanesiem bielu ceruzku, ktorá dodá oku ešte viac otvorenejší pohľad.
4. Riasy vytočím klieštikmi a následne použijem čiernu maskaru Miss Manga, ktorou si namaľujeme výrazne horné riasy. Spodné riasy taktiež namaľujeme a krásne spájame končeky rias - môžeme si pomôcť prstami alebo pinzetou, aby sme vytvorili daný efekt.
5. Na pery nanesiem jemný lesk v pastelovom odtieni ružovej farby.