Produkty Medik8 :)

5.5.14

Ahojte dievčatá, v dnešnej recenzii  po dlhšej dobe Vám predstavím dva výrobky od značky Medik8 s ktorými som nadmieru spokojná. 

 Claymask - 

Táto maska má balenie v tube a klasicky sa aplikuje. Konzistencia je hutnejšia a čo chválim je parfumácia. To je tak krásna ovocná vôňa, mne sa véééľmi páči. Masku nanášam na vyčistenú pleť a nechám ju pôsobiť 15 minút. Po umytí je pleť krásna, svieža :) Pleť nie je vysušená! Odporúčam určite vyskúšať:)

Oficiálny popis produktu:

ClayMask je maska ​​bohatá na prírodný íl pre odstraňovanie nečistôt, absorpciu prebytočnej mastnoty a prevenciu upchávaniu pórov. Okrem prírodného ílu obsahuje tiež vitamín E, ktorý pôsobí ako antioxidant. Je vhodná pre normálnu, mastnú a zmiešanú pokožku. Aplikuje sa jednoducho a ľahko sa zmýva. Viditeľne redukuje rozšírené póry. Absorbuje nadbytočnú mastnotu a reguluje tak množstvo kožné mazu. Odstraňuje z pokožky nečistoty. Zjemňuje pokožku, ktorá je po použití hebká a vláčna. Funguje ako prevencia proti starnutiu.

Zloženie

Bentonit - minerálne ílovitá hornina, funguje aj ako zmatňovač pokožky.
Kaolín - biely alebo čínsky íl, jedná sa o veľmi jemný íl, ktorý hĺbkovo čistí pokožku.

Vitamín E - účinný antioxidant, ktorý má aj protizápalový účinok.


Obsah balenia

Balenie má 75 ml 

Návod na použitie 

Používajte masku raz týždenne, ráno alebo večer. Po čistení pleti naneste tenkú, rovnomernú vrstvu masky na pokožku. Nechajte masku 10 - 15 minút pôsobiť, potom ju dôkladne opláchnite studenou vodou. 

BetaCleanse

Táto čistiaca pena má dobrú konzistenciu. Na jedno umytie postačí jedno pumpnutie. Vôňa je taká príjemná - za čo môže Tea Tree Oil. Je určená pre problematickú pleť a neodporúčam používať ak máte pleť suchú. Je to dobrý produkt, ktorý pleť krásne vyčistí. Ja si ho dávam 2x do týždňa, pretože pri každodennom používaní som pleť mala dosť vysušenú

Oficiálny popis produktu:

BetaCleanse je hĺbkovo čistiaci, antibakteriálny prípravok vhodný pre problematickú pleť s výskytom akné. Čistiaca pena betaCleanse má protizápalový účinok. Táto pena nie je parfumovaná, preto nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Príjemná vôňa je spôsobená obsahom Tea Tree Oil. 


Zloženie (hlavné účinné látky)

  • Niacinamid (vitamín B3) - má protizápalový účinok, redukuje sčervenanie a podráždenie pokožky. Spomaľuje rýchlosť tvorby kožného mazu a napomáha k obmene pokožky. Zabraňuje upchatiu pórov, ktoré môže spôsobiť vznik pupienkov.
  • Kyselina salicylová (Betahydroxy kyselina, BHA) - patrí medzi najznámejšie látky, ktoré sa používajú pre redukciu akné. Táto kyselina tlmí sekrečnú činnosť mazových žliaz, čím vysušuje přemaštění povrch pokožky. Čistí upchaté póry.
  • Chlórhexidín Glukonát - je antibakteriálna látka čistiaci pokožku hĺbkovo. Zabíja baktérie a inhibuje rast nových baktérií. 
  • Kyselina L-mandľová - jemná a účinná alfa--hydroxidu kyselina, ktorá sa často porovnáva s kyselinou glykolovou vďaka výsledkom, ktoré poskytuje bez negatívnych vedľajších účinkov. Redukuje jazvy po následkoch aknóznej pokožky. 
  • Tea Tree Oil - má protizápalový účinok, zabraňuje tvorbe nových baktérií. Má upokojujúci účinok a príjemne vonia vďaka prírodnému zloženiu.

Obsah balenia

150ml produktu

Návod na použitie

BetaCleanse TM môžete nanášať na celú oblasť tváre,treba sa vyhnúť oblasti očí a úst.



Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. zajímavá kosmetika, ale musím se říct, že o této značce slyším poprvé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem o této značce slyšela a musím říct, že samou chválu, takže na ni mám také políčeno :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tiež počujem o tejto značke po prvýkrát. S tými tulipánmi tieto produkty vyzerajú veľmi lákavo. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡