Garnier Fructis Densify pre objem vlasov!

4.12.14


 Ahojky baby aj vy túžite po krásne hustých vlasoch? Garnier prichádza na trh s novinkou Densify, ktorá by mala vašim vláskom dodať neodolateľný objem a hustotu.
Garnier Fructis Densify funguje na kombinácii dvoch zložiek. Obsahuje molekulu Fibra cylane - tá preniká do vlasového vlákna a zvnútra ho posiňuje. Taktiež obsahuje výťažky z granátového jablka, ktoré zabezpečia na pohľad krajšie vlásky.


V rade Densify nájdeme posilňujúci šampón, balzám na vlasy, vyživujúcu masku na vlasy a sérum- bezoplachovú starostlivosť. Celá rada sa nesie v odtieňoch sýto ružovej farby. Mňa balenie veľmi zaujalo a páči sa mi:) Proste mám rada ružovú farbu, ale to neni tá najdôležitejšia vlastnosť tejto rady. Pri otvorení produktov vás očarí ich dievčenská - ovocná vôňa, ktorá je naozaj krásna. Takže ďalšie plus:) Tak a teraz si rozoberieme produkty podrobnejšie.


Garnier Fructis Densify Posilňujúci šampón.

Šampón na vlásky má plastový obal ružovej farby, tvar je podobný ako pri ostatných fruktís šampónoch. Po otvorení vás zaiste osloví vôňa, ktorá je sladká, ovocná. Naozaj sa mi veľmi páči. Konzistencia šampónu je krémová, farba je biela :) Na  navlhčené vlásky nanesiem dostatočné množstvo produktu, jemne vmasírujem a vymyjem vlažnou vodou :) Postup ako pri bežnom umývaní vláskov. Pena sa tvorí dostatočná a celý proces je fajn:) Hlavne po použití balzámu alebo masky na vlasy je to top. Objem produktu je 250ml.




 Garnier Fructis Densify Posilňujúci balzám.

Balzám na vlasy má podobné balenie ako šampón, len tvar je akoby prevrátený. Parfumácia je podobná ako pri ostatných produktoch z rady Densify. Konzistencia je hutnejšia a farba biela. Na navlhčených vláskoch nechám produkt pôsobiť cca 3minúty a zmyjem. Na vlasoch vôňa vydrží celkom dlho. :) Ak máte vlasy mastné, postačí dať balzam len jemne na končeky a na chvíľku na celé dĺžky. Vlasy sú po vysušení krásne hebké a dobre sa rozčesávajú. Objem produktu je 200ml.



  
Garnier Fructis Densify Vyživujúca maska.

Balenie masky má 300ml a je v plastovom kelímku ružovej farby. Konzistencia je krémová, hutnejšia. Na vlasy sa nanáša jednoducho. Na umyté vlásky nanesiem dostatočné množstvo a nechám pôsobiť cca 4 minútky. Masku na vlasy používam 1x do týždňa. Vlasy sú po vysušení naozaj krásne, nadýchané. Masku určite doporučujem. 





 Garnier Fructis Densify Bezoplachové sérum.
Produkt je vo fľaštičke s aplikátorom. Dodáva vlasom extra hustotu a vytvára nádhernú vlasovú hmotu. Zloženie s Fibra - cyclane preniká do vlasového vlákna a zosilňuje vlasy zvnútra. Používaním produktov z rady Densify získate viditeľne hustejšie vlásky. Na vysušené vlásky nanesieme 1-2 pumpičky produktu na celé dĺžky vláskov. Vlasy sú na dotyk veľmi príjemné a prevoňané.


Ceny produktov:
Šampón Garnier Fructis Densify: 2,69 €
Balzám Garnier Fructis Densify: 2,69 €
Maska Garnier Fructis Densify: 5,19 €
Sérum Garnier Fructis Densify: 6,79 €

Tiež sa ti môže páčiť

8 komentárov

  1. Tahle rada vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vlasům bych hustotu určitě přidat potřebovala. Časem tuto řadu tedy rozhodně vyzkouším :)

    LINZICLIP Giveaway

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takový set bych teď opravdu potřebovala :-)

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak toto každopádne vyskúšam, šampón a sérum musím mať.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiez sa chystame na testovanie :) sme veeelmi zvedave, ta ruzova na obalocch je super :) Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dizajn je vydarený a takisto aj samotné produkty:) A ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Taky mě docela zaujal a uvažuju, že ho vyzkouším. To jak vypadá mě až tak nezajímá, ale jak jsi s ním spokojená, dodá opravdu objem znatelně? Kdyžtak mi odpověz na blog, díky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky Roxanne!:) Vlasy pôsobia po umytí nadýchanejšie, ľahšie sa upravujú. No efekt mega zhustenia som nezaznamenala:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡