Jarný mix - tulipániky

8.5.15


Pred nedávnom ma na spoluprácu oslovila stránka www.galeriakvetin.sk.
 Keďže podla názvu je jasné, že nejde o kozmetiku, ale o kvetiny, tak som bola veľmi rada. 
Kvietky vedia potešiť určite každú ženu. 


Najprv som o tejto stránke ani nevedela, pretože som predaj kvetov cez internet veľmi neregistrovala. Keď som nejaký kvietok potrebovala, tak som vždy navštívila kvetinárstvo. Takže som bola veľmi zvedavá na samostatnú realizáciu, ako to vlastne funguje. Stránka pôsobí pekným dojmom a je vcelku prehľadná. Ponúka široký sortiment a dokonca sa na stránke nachádza predaj i rôznych bytových doplnkov a podobne. 
Vrámci spolupráce so stránkou som si vybrala kyticu Jarný mix. Keďže medzi moje naj kvietky patria tulipániky, tak som neváhala.


Popis kytice:

Živé pestré tulipány
Charakteristika:
Mix živých tulipánov v troch farbách poteší oko i dušu. Vďaka čistote a kráse je kytica ideálny dar na každú príležitosť.
Zloženie:
15 x farebné tulipány, zeleň
Priemerná výška kytice: 35 - 40 cm

Kytička prišla zabalená v obrovskej krabici, bola zabalená v niekoľkých ochranných papieroch. Musím povedať, že v tomto to bolo naozaj na úrovni. Balenie hodnotím na 1*. Po odbalení na mňa vykukla kytička, ktorá bola v pomere s krabicou oveľa menšia. Obsahovala žlté, ružové a červené tulipány.
Musím povedať, že voňali veľmi pekne. Kvety mi vydržali fresh asi len 2 dni, a to som sa o ne starala , tak ako bolo uvedené. Červené tulipány boli hneď rozkvitnuté...
Takže neviem, kde sa stala chyba. Najdlhšie vydržali žlté tulipániky.
Čo je trochu moc, je tá cena... Za pomaly 37€ by som očakávala asi trošku viac. No, ale na fotkách vyzerá kytička super. Bolo to fotené v prvý deň.
Musím povedať, že služba je fajn. Vybavenie služby a pošta je naozaj promptná. 
Ale ja ostanem verná asi kvetinárstvam a budem si chcieť kvietky omrknúť naživo.
Ďakujem stránke za spoluprácu :) 



Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Kyticka vypada krasne, ale taky mi to prijde takove zbytecne a dost drahe, kdyz v kvetinarstvi muzu dostat to same :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡