Depigmentačný krém Even Brighter Eucerin

29.7.13

Ak Vás trápi pleť so sklonom k pigmentovým škvrnám mám pre Vás dobrý tip na krém proti nim. Ide o denný krém značky Eucerin, ktorý Vám pleť dokonca krásne rozjasní! 
Cez leto sa Vám nepekné škvrny môžu ešte viac rozšíriť a pravidelným používaním prípravkov proti nim sa dajú do istej miery vyzmizíkovať.
Hlavným cieľom depigmentačných krémov je zjednotenie farebného tónu pleti. Ja mám škvrny po akné a mamina ich má zo slnka. Takže skúšame rôzne prostriedky ako sa týchto nepekných škvŕn zbaviť. Je dobré používať celú sadu výrobkov, no určite ak to je len jemné postačí aj denný krém. Ten sme testovali aj my.
Pôsobí aj ako ochrana proti slnku SPF30 - predchádza vzniku nových škvŕn zo slniečka a má dobrý bieliaci efekt. Pekne hydratuje pokožku a pre dostatatočné výsledky ho treba používať pravidelne! Konzistencia je hutnejšia, no rýchlo sa do pleti vstrebe.
Po nanesení je pleť rozžiarená a hydratovaná. Postupom času škvrnky blednú!
Cena za produkt je okolo 24€.
Na výber z tejto rady je ešte nočný krém proti pigmentovým škvrnám a taktiež aj korektor. Pri používaní všetkých výrobkov by mali byť výsledky znateľné do 8 týždňov.
Okrem krému som vyskúšala aj micelárnu vodu Eucerin. Odličuje veľmi dobre.
Spája v sebe účinnosť čistiaceho pleťového mlieka, odličovača očí a čistiacej pleťovej vody. Je bez alkoholu, parfumácie, farbív a mydla. Aplikuje sa pomocou tampónu ráno a večer. Pleť je po vyčistení svieža, čistá a rozjasnená.

Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. ak by mal niekto o tento krem zaujem, chcem ho predat

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/2013/05/predam-eucerin.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná recenze :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡