Garnier body - Oil Beauty peeling

29.5.14


Poslednú dobu som testovala tento peeling naozaj každý druhý deň a teraz je ten správny čas, kedy vám o ňom niečo v krátkosti napíšem. Výrobky od Garnieru naozaj obľubujem. Niektoré olejíčky, peelingy či šampóny sú fakt super. 
Peeling obsahuje rôzne oleje konkrétne arganový , makadamiový , mandľový a ružový, ktoré našu pokožku tela krásne vyhladia, vyživia. Pleť bude vraj  krásna a hodvábne hebká. A musím povedať, že niečo na tom pravdy bude. Konzistencia je gélovitá a farba je žlto- medová s čiastočkami, ktoré pokožku akoby obrúsia. No nie sú vôbec drsné... Sú tak akurát. Pleť pekne vyhladia a pripravia napríklad na nanášanie samoopaľováka...:) Ďaľší profit je parfumácia, ktorá je naozaj veľmi pekná a prevonia celú kúpelňu. No samozrejme si ho očuchajte v drogérii, nemusí sa páčiť každému. Balenie je v tube a nesie sa v zlatom odtieni. 
Objem balenia je 200ml. 
Baby vyskúšali ste niektorý z Oil Beauty produktov? ktorý je váš obľúbený?
                       

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Ten vypadá opravdu skvěle! Rozhodně se po něm podívám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Téda, to vypadá lákavě. Momentálně žádný peeling ve sprše nemám, tak se asi podívám po tomto. Nedávno jsem si koupila olejový sprchový gen o Nivea a byla jsem velmi překvapená.. bára.kára blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzera super, pri najblizsej navsteve drogerie hodim do kosika :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento som ešte nemala, určite vyskúšam. Mám rada všetko zlaté, takže.... :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡