Wishlist! Čo by som si kúpila???

12.5.14


Ahojte dievčatá,

dnes ma napadla taká vec, že by som Vám napísala taký fantasy článok. :D Čo by som si z kozmetiky kúpila, keby mám k dispozícii aspoň 500€ a nemusela by som nič riešiť. Pretože ako študent, to nie je vždy ľahké kúpiť si to po čom moje srdce túži. Tak aspoň formou takéhoto článku si virtuálne vyberiem produkty po ktorých by som sa vrhla hneď. Takže to je dá sa povedať aj taký Wishlist by Petush. Ja aj mnoho mojich kamarátov nakupujeme zo stránky parfums.sk. A aj produkty budú zobrazované odtiaľ.


Ako prvý produkt by som si vybrala parfum a to konkrétne tento od Lancome Paris.

Je nádherný a hneď ma očaril ako som ho zacítila. Bolo to v pražskom Palladiu naozaj dosť dávno. Len tá cena je trošku vyššia cca 50€, tak som si ho ešte nezakúpila. Možno niekedy v blízkej dobe,  po úspešnom absolvovaní skúšky... 
Poznáte ho? 
Zatiaľ mám doma plno otvorených vôní, tak sa snažím ich dopotrebovať. U mňa to je tak, že vône rada mením a po čase sa k nejakej opäť vraciam. 

Ďalej by som si vybrala nejaký kvalitný makeup.

Napríklad od Estée LauderTento makeup som už raz mala, dostala som ho od jednej známej a mne osobne veľmi vyhovoval. Takžeee musím začať šetriť. Ja si moc drahé makeupy moc nekupujem, poväčšine tak za 10€. Tento stojí okolo 30€.
Vedela by som si vybrať aj nejakú tú kozmetiku od značky Bobbi Brown.


Táto paletka má krásne odtiene, ktoré vydržia na oku naozaj dlho. Teda to som sa dočítala z kozmetických recenzií a asi by som sa nechala ukecať :D Proste sa mi páči. Cena je vyššia okolo 30€.

Potom by to boli nejaké pekné odtiene rúžov,od YSL. Pretože sú proste dizajnovo dokonalé! Potom ešte svetoznámy korektor a to je asi všetko. Som moc náročná?:D 




A ešte lícenka:) najlepšie Sisley:) To by mohlo asi stačiť:D Aspoň na také luxusné líčiace a voňavé potreby levelu basic.

Teda ešte riasenka a to táto od Dior



Aké produkty by ste si zakúpili Vy, keby máte utratiť nejakú vyššiu sumu?:P

Tiež sa ti môže páčiť

6 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡