Kallos recenzia kozmetiky na vlasy

25.7.14


Ahojte dievčatá, v dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť produkty od značky Kallos. Ja som dosiaľ z tejto značky používala len masky na vlásky. Hlavne Kallos Latte, ktorá mi vyhovuje naozaj dosť a preto som chcela vyskúšať aj ďalšie produkty. Vybrala som si z ponuky vosk na vlasy, elixír, šampón a farbu na vlasy... Niektoré veci som dostala na zrecenzovanie a iné som zakúpila. Sestra si zakúpila peroxid, melírovací prášok atď.
Vosk na vlasy Kallos s vysokým leskom. Balenie je také akurát do ruky a označenie názvu je ružovou farbou. Konzistencia je typická ako majú vosky. Parfumácia je veľmi jemná a páči sa mi. Ja som tento produkt skúšala na kratších vlasoch a fixácia bola skvelá.


Ďalej som chcela vyskúšať vyživujúci elixír na vlasy, ktorý obsahuje rôzne oleje -  makadámový, mandľový a ľanový olej.Vďaka týmto zložkám vlasy vyživuje a zabraňuje štiepeniu končekov. Pri pravidelnom používaní budú vlasy zdravé, hebké, lesklé a žiarivé. Nanášam ho na vlhké vlásky. Parfumácia je sladká a príjemná. Do vlasov sa krásne vstrebe a nevytvorí na nich mastný film. Balenie je z pevného plastu, ktorý vyzerá ako sklo a tak sa nemusíte báť rozbitia. Dávkuje sa pumpičkou. Jediné negatívum je, že obsahuje silikóny.


Ďaľšia vec, ktorú som si zakúpila je strieborný šampón GO GO, ktorý má stiahnuť z vlasov žltý nádych. Je teda určený hlavne pre blondínky / šedivky. Konzistencia šampónu je tekutejšia a farba je fialovomodrá - no oproti Loreal Silver priehľadnejšia. Vôňa je jemná a pri umývaní vlasov vytvorí dostatočnú penu. Cena bola okolo 1€. Ja som s ním vcelku spokojná, ale na trhu sú určite lepšie. Pre mňa je naj Silver od Loreal. Tento som chcela len vyskúšať a určite ho dopoužívam.


Ďalej som si objednala farby na vlasy KJMN v dvoch odtieňoch, special blond a červenej. Blond farbu som vyskúšala na sebe. 
Ku týmto farbám je potrebné si zakúpiť peroxid vodíka, pretože nie je súčasťou balenia. Tak ako to býva pri farbách z drogérie. Určite Vám ukážem aj fotky pred a po farbení. Len momentálne som ešte nemala čas na samotné farbenie + fotenie. Jedno balenie farby mi vystačí na 3 farbenia, čo je super, pretože jedna tuba 100ml vyjde na 3€ približne. Potom mám ešte melírovacie prášky na vlasy, ku ktorým je tiež potrebné mať peroxid. Tieto produkty využívajú aj samotné kaderníctva a preto ak nemáte skúsenosti s farbením, radšej tam zájdite aj so zakúpenou farbou. 

Ja mám výhodu, pretože moja sestra je vyučená kaderníčka. Ak by ste mali nejaké otázky ohľadne týchto produktov, píšte do komentárov.

Majte sa krásne
Petush

Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. ahoj aké číslo blond farby si použila a aký silný peroxid?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡