Moschino - Funny vs. Dolce Gabbana - Light Blue

5.1.15

Funny! Moschino, toaletná voda

Nesie sa v znamení pôvabu, vitality, nežnosti a spontánnosti. Kvetinový akord s jemnými prvkami ovocia vo vás stimuluje vaše zmysly, hravosť, energiu a odvahu. Milovníčkam sviežich kvetinovo-ovocných vôní ju vrelo odporúčam, jej vôňa je originálna. Táto vôňa je na začiatku horkastá a po čase z nej cítiť ovocie. Keď sa vôňa usadí je cítiť zase kvetinovú zložku. Rok vydania tejto vône je 2007 a podľa mňa je medzi ženami stále obľúbená. Hodí sa skôr na letné mesiace a pre mladšie dámy.


Dizajn flakónu je hranatý a je zo skla , ktoré má modrú farbu. Nápis na prednej strane je ružovo striebornej kombinácie. Na vrchnej časti sa nachádza ružová stuha a vrchnáčik je strieborný a má tvar srdca. Nevýhodou je možno jej výdrž na pokožke, ale mne vôňa vyhovuje - nemám rada silne parfumované vône, pretože ma z nich rýchlo začne bolieť hlava. Na letné mesiace je skvelá, striedaním s Light blue v letných mesiacoch je to pre mňa obľúbené kombo vôní.
Ak máte radi vône od značky Moschino, určite vyskúšajte aj Funny. 


Zloženie vône Moschino Funny:

  • Hlava: Iskrivá ovocná sviežosť vôňu otvárajú, pulzujúce tóny trpkých pomarančov obohatené o dotyk čierneho korenia pre väčšiu sviežosť. Prekvapivé tóny chutných červených ríbezlí pôsobia ako opojná výzva a vyvolávajú zvedavosť.
  • Srdce: Jemnosť kvetinových lupienkov, v srdci objavíte jasný a zmyselný jazmín v kombinácii so sviežimi a nežnými tónmi pivónie. Fialka dodáva kvetinovému akordu vláčny pudrový dotyk vyvážený ľahkou sviežosťou zeleného čaju.
  • Základ: Nežnosť a krehká zmyselnosť, v závere nastupuje hrejivý a zmyselný akord ambry zvýraznený tónmi machu a cédra. Vôňa pôsobí ako šťavnaté osvieženie, pižmo obohacuje celú voňavú kompozíciu o pocit ozajstnej lahôdky.
Táto vôňa sa podľa mňa bude určite páčiť aj tým z Vás, ktorým sa páči Light Blue od Dolce Gabbana. 


Dolce & Gabbana Light Blue, toaletná voda

Senzačný parfum, ohromujúci a neodolateľný ako radosť zo života. Pri prvom nadýchnutí zaznamenáte ‘živú vôňu’ jablka Granny Smith, mladistvú a iskrivú, priezračnú vôňu bambusu a farebnosť modrých zvončekov. Potom rozpoznáte špecifickú vôňu pižma, prinášajúcu pocit všadeprítomnosti.


Dizajn flakónu je taktiež hranatý a je zo skla ,ktoré je priesvitné. Kombinácia farieb je bielo-modrá. Parfum je osviežujúci,svieži a hodí sa do letných dní. Krabička je celá svetlomodrá a je akoby semišová. Túto vôňu určite pozná každá z Vás,no mne sa veľmi páči. Pre mňa bude obľúbenou asi stále aj keď je ju cítiť už asi všade možne.    
Čo na ňu hovoríte Vy? Páči sa Vám? 

 Zloženie vône Dolce & Gabbana Light Blue

  • Hlava:
    sicílsky citrón, zelené jablko Granny Smith, zvonček
  • Srdce:
    jazmín, bambus, biele ruže
  • Základ:
    cédrové drevo, plnosť ambry, pižmo


Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡