Aussie

31.5.15


Ahojte dievčatá, v dnešnom článku vám prinášam recenziu na dva produkty od značky Aussie. Od tejto značky som už vyskúšala pár produktov a bola som s nimi spokojná.
Pre niektoré z vás nemusí byť príjemná vôňa, ktorá je dosť sladká pri niektorých produktoch. Pri novom šampóne je však iná, ovocná a je naozaj krásna. Šampón Miracle shine je určený predovšetkým pre matné, unavené vlasy bez lesku. Konzistencia je krémovitá a jemná. Má v sebe perleť, ktorá dodá vlasom žiarivosť.  Taktiež obsahuje austrálsky ženšen. Veľmi dobre pení a mám pocit, že vlasy umyje dôkladne. Po umytí sú vlasy krásne jemné. Tento šampón odporúčam hlavne blondínkam, ktorým dodá krásny lesk vlasov. Obsah balenia je 300ml.


Ďalším výrobkom, ktorý som otestovala bol lak na vlasy Ausssie Volume+hold. Lak na vlasy má príjemnú vôňu a čo musím pochváliť vlasy vôbec nezlepí, no krásne zafixuje. Tento lak je podľa mňa veľmi fajn. Tieto produkty sú k dostaniu napríklad v drogérii DM. Ja lak používam občas, keď si robím vlny, alebo žehlím vlasy. Zvyčajne používam bežné značky, a u niektorých mi vadí práve tá parfumácia alebo to, že z vlasov urobia zlepené čudo. Tento lak môžem určite len a len odporúčať, vyskúšala som ho aj na sestre, ktorej účes len tak ľahko nedrží. A vlny jej vydržali v peknom tvare dva dni. Obsah balenia je 250ml


Ja som vyskúšala takýto účes, zapletaný cop nabok. Čo poviete? Podľa mňa je to také dievčenské. Najradšej však nosím rozpustené vlasy s jemnými vlnami.




Tiež sa ti môže páčiť

6 komentárov

  1. O tom šampone uvažujem ale aj ten lak vyzerá super :) Musím si vybrať zľavovú knižku a vyskúšať konečne tuto značku :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šampon aj lak mam a spokojnost.:-) Krasny učes

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aussie je super :) zatím mi jejich šampon nedochází, ale až dojde, tak se podívám po tady tom :)

    Life by Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty dvě poslední fotky jsou tak panenkovské! krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty fotky jsou krásné.
    Mám od této značky suchý šampón a nejsem s ním nějak extra spokojená.:) Ale co člověk, to jiný názor.♥
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡