Beyond Organic - Čistiaci toner

20.12.16


V dnešnom poste vám predstavím kozmetický produkt od britskej značky Beyond Organic. O tejto značke sa dočítate viac TU.
Ide o Čistiaci toner, ktorý je určený pre mastnú a aknóznu pokožku.
Balenie tohto produktu je vyrobené z recyklovateľného plastu s rozstrekovačom. Musím povedať, že aplikovanie je trošku ťažšie ako som si predstavovala. Vždy keď chcem produkt použiť, musím vynaložiť dosť sily na to, aby som ho nastriekala na pleť. Radšej ho odšróbujem a menšie množstvo nalejem na tampón. A ním si pretriem už vyčistenú pleť. Tento čistiaci toner slúži na dočistenie pleti a mal by ju chrániť pred vytváraním akné.
Je skvelým pomocníkom pri starostlivosti o problematickú pleť. Na pleti mi nevytvoril žiadne alergické reakcie. Stav pleti sa nezhoršil, ale ani nezlepšil. Možno pri používaní celej rady, by to bolo viditeľnejšie. Taktiež jej dodáva hydratáciu a sviežosť. Na to slúži tento produkt naozaj výborne. Už len tá vôňa je veľmi príjemná a nabudí pocit čistoty. Vôňa je silnejšia, ale čisto prírodná. Je v nej cítiť prevažne Tee trea a Levanduľu. Len je treba dať pozor na to, aby sa produkt nedostal do očí.
Na stránke, kde sa dá tento produkt zakúpiť sú uvedené rôzne informácie. Ja som si dovolila citovať tri hlavné zložky, ktoré sa v tomto toneri nachádzajú.

Hamamel virgínsky - upokojuje zapálenú pokožku a jemným spôsobom lieči akné. Ochraňuje pleť.
Tea tree olej - má antibakteriálne účinky, zabraňuje infekciám a zápalom.
Levanduľa - harmonizuje, omladzuje, má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti. Upokojuje podráždenú pleť.


Obsah balenia je 120 ml a cena je okolo 11,55€.

Zloženie: avandula angustifolia flower water, Hamamelis virginiana flower water, Leuconostoc/Sorbus aucuparia fruit ferment filtrate Aqua, Glycerin, Melaleuca alternifolia leaf oil,Lavandula angustifolia oil, linalool


Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. o tejto značke som ešte nepočula ale nieje asi pre mňa lebo nemám problematickú pleť ;)
    srdečne ťa pozývam na Giveaway na mojom blogu ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡