L'Oréal True Match makeup odtieň R2-C2 Rose Vanila

28.10.13

Ahojte dievčatá,dnes som si pre Vás ešte pripravila recenziu ✿ makeupu True Match od L'Oréal.
Dizajn produktu pôsobí pekne, efektne. Fľaštička je sklenená, pumpička a vrchnáčik sú z plastu. S pumpičkou sa pracuje dobre a sami si môžeme naaplikovať množstvo produktu koľko sami chceme. 
Predtým mal makeup iný obal, bola tam znázornená akási časť puzzle. No myslím, že samotný produkt zostal nezmenený. Možno však nejaká zmena v zložení? Kto vie. Ja to však posúdiť moc neviem  pretože som tento makeup vyskúšala dosť dávno. Ja mám odtieň C2 Vanille Rosé, čo je svetlejší odtieň. Objem makeupu je typických 30 ml a obvyklá cena je okolo 14 . Make-up sa dá zakúpiť normálne v drogérii. Tento makeup by sa mal dokonale prispôsobiť odtieňu pleti. Mal by kryť bez efektu masky. Je dôležité ho pred použitím pretrepať. Na stránke parfums.sk sa dá zakúpiť za 8,30€. Čo je fakt skvelá cena.

A aký vlastne samotný makeup je?
Čo mňa na tomto makeupe na prvý pohľad zaujalo bol obal. A bola som zvedavá, či je tak dobrý ako aj vyzerá. Keď som okúsila konzistenciu bola som prekvapená, je dosť tekutá. Skoro ako pri Affinitone od zn. Maybelline. A s tým som veru nie veľmi spokojná. Musím povedať,že True Match sa jednoduchšie rozotiera, no musíte pracovať rýchlo, aby ste nevytvorili šmuhy. Pri prvej vrstve je krytie dosť nízke. Avšak pri druhej je už o poznanie lepšie. Po nanesení makeupu je pleť matná. Obsahuje mini trblietky, ktoré pleť rozjasnia. Nemá dlhú výdrž, možno tak 4 hodiny. Myslím, že v chladnejšom počasí bude tento makeup pre normálnu/zmiešanú pleť fajn. Pre mastnú/ či zase veľmi suchú pleť tento makeup nebude až tak veľmi ideálny. No to je len môj názor, treba len odskúšať.


Zloženie: water, isododecane, Cyclopentasiloxane, glycerín, cyclohexasilxane, peg-10dimethicone, metyl methacrylate crosspolymer, Butylene glycol, dimethicone, isoeicosane, disteardimonium hectorite cetyl peg / ppg 10/1 dimethicone sodium chloride, polyglyceryl-4, isostearate, hexyl laurate, C9 -15 fluoroalcohol phosphates / c 9-15 fluoroalcoho phosphate, osostearyl neopentandate, diazolidinyl urea, metylparabén, propylparabe, tocopherol, panthenol methicone





Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. môj najmilovanejší make-up ♥ sedí ti veľmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda, že vydrží tak krátko, vyzerá na tebe super :)
    http://deliciousandpretty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moja mamina ho pouziva a je s nim velmi spokojna, aj ked ja by som si ho na plet nemohla dat..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dizajn vyzerá fakt luxusne. Cena ma trocha prekvapila, neviem prečo, ale zdá sa mi to troška priveľa. Používam make-up od Miss Sporty So Matte Perfect Stay, ktorý stojí okolo 3.50€ a vyhovuje mi. Pleť mám vskutku dobrú, takže tak:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡